Hareketli Gif Yapımı

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selamlar Arkadaşlar,

sizlerden şöyle bir ricam olacaktı. Mail imzası olarak bir gif istiyorum. Akaryakıt şirketinde çalışmaktayım. Kafamdaki olay şu ; bir araba gelecek , benzinlik yada benzin poması gibi birşeye yanaşarak yakıt alacak ve gidecek. Toplamda 3 yada 4 saniyelik bir gif olacak. Birde mesela araç yakıt alırken benzin pombası şişip sönecek yakıt aldığı belli olsun diye. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı ?

iyi forumlar.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Biri hareketli gif mi dedi? :) Dediğiniz o 3-4 saniyelik iş ortalama bir tasarımcının en az 1 gününü alır. 24 saat demiyorum, mesai saati olarak düşünün. Yalnız kurguyu beğendim.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Off off. [MENTION=273363]sercang[/MENTION]uler Bunu kendin için mi istiyorsun, yoksa şirket için birden çok kişi için mi? [MENTION=77557]byharby[/MENTION] Bunu yapabilecek becerin var mı?

Bunu bir proje haline getirelim.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
[MENTION=290065]falcon291[/MENTION] sen bu projenin hangi kısmı ile ilgileniyorsun?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Birisi hareketli gif'i yapar (bu sen olabilirsin) ya da her koşulda designer'a ihtiyacım var. Diğeri 100-500- 1000 kişilik şirkette isimleri, ünvanları yazdırıp, otomatik olarak Outlook'a ekleme kısmıyla. Ben bu ikinci kısımla ilgiliyim. Elimde hazır program da var kendi yazdığım ve iki büyük şirkete sattığım, bir de üçüncü kısım var pazarlama, satış yani faturalandırma o da bende...

Bu arada hareketli GIF'in uzun vadede çok kullanışlı olmayacağını düşünüyorum, ama böyle dizayn işleri yapıyor isen özelime bir mail ve örnek atarsan sevinirim, ihtiyacım olabilir.