21 Şubat 2016 #1 K kjaen Öğrenci Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 27 Futbolda hareket halindeki toplara vuramiyorum futboldan anlayanlar yardim lutfen !!
21 Şubat 2016 #2 Meridian Dekan Katılım 8 Nisan 2012 Mesajlar 6,582 Reaksiyon puanı 761 Puanları 293 Sürekli antrenman yapman lazım. Top kontrolü ve hareketli toplara vurma üzerine çalışmalar yap.
21 Şubat 2016 Konuyu başlatan #3 K kjaen Öğrenci Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 27 Meridian dedi ki: Sürekli antrenman yapman lazım. Top kontrolü ve hareketli toplara vurma üzerine çalışmalar yap. Genişletmek için tıkla ... Antremanlar yapiyorum haftasonlari top kontrollerim cok iyi ama. Topa vurunca çok alakasiz veya cok yavas gidiyor
Meridian dedi ki: Sürekli antrenman yapman lazım. Top kontrolü ve hareketli toplara vurma üzerine çalışmalar yap. Genişletmek için tıkla ... Antremanlar yapiyorum haftasonlari top kontrollerim cok iyi ama. Topa vurunca çok alakasiz veya cok yavas gidiyor