regena
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Hayırlı bayramlar
Harddisk de yaşadıgım bir sorunu size danışmak istedim.
Bilgisayara takılı 500gb lık win kuruluoldugu bir harddiskim vardı harddisk dolunca bir tane daha harici almaya karar verdim
bu sırada bir arkadaşım kendisinde 1tb lik bi harddisk olduğunu ve istersem verebileceğini söyledi bende aldım bilgisayarda bulunan dosyaların birçogunu bu harddisk e kopyaladım (buraya kadar herşey gayet güzel ilerledi)
daha sonra bilgisayar harddiski görmemeye başladı bazen açılışta görmüyor bazende harddiskten film izlerken bir anda harddiski görmüyor
harddiskin sata kablosunu söküp takınca durum düzeliyor
harddiskin bozuk olma ihtimali yok denecek kadar az çünkü alan aldıgım arkadaş çok az kullanmış ( ve en ufak bir şüphede harddiski atan biri oldugu için bozuk oldugunu hiç sanmıyorum)
bilgisayar ve harddik için bilgi vermeme gerekirse
500 gb olan harddisk 2.5 sata
1 tb olan harddisk 2.5 sata
bilgisayar 400w
anakart ddr3
bilgisayara harddiskler ve harici ekran kartı dışında başka bir donanım yoktur
bu sorunu gidermek için ne yapabilirim formatla düzelirmi ve en önemlisi niye bu sorun oluyor
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Harddisk de yaşadıgım bir sorunu size danışmak istedim.
Bilgisayara takılı 500gb lık win kuruluoldugu bir harddiskim vardı harddisk dolunca bir tane daha harici almaya karar verdim
bu sırada bir arkadaşım kendisinde 1tb lik bi harddisk olduğunu ve istersem verebileceğini söyledi bende aldım bilgisayarda bulunan dosyaların birçogunu bu harddisk e kopyaladım (buraya kadar herşey gayet güzel ilerledi)
daha sonra bilgisayar harddiski görmemeye başladı bazen açılışta görmüyor bazende harddiskten film izlerken bir anda harddiski görmüyor
harddiskin sata kablosunu söküp takınca durum düzeliyor
harddiskin bozuk olma ihtimali yok denecek kadar az çünkü alan aldıgım arkadaş çok az kullanmış ( ve en ufak bir şüphede harddiski atan biri oldugu için bozuk oldugunu hiç sanmıyorum)
bilgisayar ve harddik için bilgi vermeme gerekirse
500 gb olan harddisk 2.5 sata
1 tb olan harddisk 2.5 sata
bilgisayar 400w
anakart ddr3
bilgisayara harddiskler ve harici ekran kartı dışında başka bir donanım yoktur
bu sorunu gidermek için ne yapabilirim formatla düzelirmi ve en önemlisi niye bu sorun oluyor
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler