Yardım Harddisk Security please input password for 6440DF

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Merhaba.Bilgisayarımsa hiçbirşey yapmış olmama rağmen bilgisayarı başlattığımda karşıma şöyle bir yazı çıkıyor;"Please input password for 6440DF"(Hata oluştuğundan dolayı resim yükleyemiyorum.)
Nasıl çözebilirim diye birsürü siteye baktım,Youtube'tan baktım fakat sorunu çözemedim.Lenovo'nun sitesinde nasıl sorunu çözebileceğime baktım.Model no bulup şifre kısmına girmemiz gerekiyormuş.Bilgisayar 2017 ve eski olduğu için üretici sitesinde model ve seri no bulamadım.Laptopun kasasına baktım içini açıp parçaların üstündeki şifre benzeri sayıları girdim fakat yine olmadı.Sorunu nasıl çözebilirim galiba tek çare bilgisayarcıya götürmek.
(Elimden geldiğince yazım kurallarına uymaya çalıştım.)

goqhan06

Emektar
Reaksiyon puanı
57
Evde Şaka yapacak birisi veya Laptopu açmanı istemeyen birisi var mı? BIOS a şifre konmuş.
Bu resme benzer bir ekranmı?

Ekli dosyalar

• DSCN3670-(800x205).jpg
    DSCN3670-(800x205).jpg
    23.5 KB · Görüntüleme: 78
  • hdd.jpg
    hdd.jpg
    62.7 KB · Görüntüleme: 121

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Evde Şaka yapacak birisi veya Laptopu açmanı istemeyen birisi var mı? BIOS a şifre konmuş.
Şifreyi benden başka kimse bilmiyor.(resim boyutu büyük olduğundan hızlıresim'den bağlantı bıraktım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo'nun sitesinden bios tuşlarına baktım hepsini denedim fakat bios tuşunu bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

soldaki ekranın aynısı.

Son düzenleme: