Harddisk Bazen Görüyo Bazen Görmüyo

Sizce Sorun Harddisktemi

• Kesinlikle Evet

Kullanılan: 1 50.0%
  • Emin Değilim Ama Harddisk Olabilir

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Herkese Merhabalar Arkadaşlar

Bugun Başarılı Şekilde Win10 Kurdum Laptoba kurulumdan Sonra Driverleri Kurdum Tabikide sonra
yeniden başlattım ve laptop hdd yi görmemeye Başladı. Nedense Çok Fazla Isınıyor
Şu anda Laptopbu Live usb olarak açıyorum lütfen acil yardim kesin harddisk ise yeni hdd alıcam

--- Gönderi Güncellendi ---
Beyler Lutfen yardim edin acil format atmam gerekiyor

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Herkese Merhabalar Arkadaşlar

Bugun Başarılı Şekilde Win10 Kurdum Laptoba kurulumdan Sonra Driverleri Kurdum Tabikide sonra
yeniden başlattım ve laptop hdd yi görmemeye Başladı. Nedense Çok Fazla Isınıyor
Şu anda Laptopbu Live usb olarak açıyorum lütfen acil yardim kesin harddisk ise yeni hdd alıcam

Beyler Lutfen yardim edin acil format atmam gerekiyor

Daha önce böyle bir sorun varmıydı işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun olabilir..

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yoktu Laptop Önceden Anakart Sorunundan Sebep Tamıre Gıttı Harddiski Kendim Oturdugum YerdeN aLdım
ama anlamadıgım sey daha alalı 2 gun oldu format attım sadece nası bozulur anlamadım

Yeni Harddisk Takınca Sorunsuzca Okuyor. Sımdı Yenı Harddısk Alcam Ama Korkuyorum yenı aldıgımda bozulur dıe
Sistem Özelliklerim:

Bilgisayar Türü: Laptop

İşlemci: İntel Core i5 2.60 GhZ

Ram: Samsung 4 GB Ram

Ekran: Amd Radeon HD 7670M
İşlemci Ekran Kartı : Intel HD Graphics 4000

Yanlız Burda Anlamadığım bişey var benim amd ekran kartı sorunsuz calısıyo ama ıslemcının ekran kartı surucusunu kurunca laptop cokuyor ıslemcının grafik kartını format attıktan sonra kurmasam sorun cıkarırmı

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Diski sök geri tak.

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Başka HDD Takınca Laptop Biostada Windowstada Goruyor HDD yi Fakat Bu yeni aldıgım hdd de bozulmaz demi

Öbür HDD Cok Isınıyordu Acaba Altına Sogutucumu Alsam ?

Yardımlarınızı Bekliyorum

Bu Arada Laptop Icin Harddisk Sogutucu Oneriniz Varmıdır Acaba Sogutucu Almayı Dusunuyorum

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Başka HDD Takınca Laptop Biostada Windowstada Goruyor HDD yi Fakat Bu yeni aldıgım hdd de bozulmaz demi

Öbür HDD Cok Isınıyordu Acaba Altına Sogutucumu Alsam ?

Yardımlarınızı Bekliyorum

Bu Arada Laptop Icin Harddisk Sogutucu Oneriniz Varmıdır Acaba Sogutucu Almayı Dusunuyorum

Hdd'yi yeni aldığını söylüyorsun belki hdd'den kaynaklanan bir sorun ama kesin bişey söyleyemeyiz yeni aldığın hdd'yi başka bir bilgisayarda deneme imkanın varsa denemeni tavsiye ederim..

Bilgisayarının çok ısındığını düşünüyorsan soğutucu alabilirsin..

EfsaneReisTR17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yeni Aldıgım HDD Calısıyor Biraz Sonra Sıfırdan Format Atıcam Yeni Aldıgım HDD Az Isınıyo

Bu Arada Obur HDD Cok Isındıgı Gıbı HD Tune Taramasındanda yaklasık %48 Kırmızı Bozuk Yer Tespit Etti Diskte

Çok Isınan HDD yi kullanmıyorum artık yenı aldıgımı kullanıyorum az ısınıyor su anda ama laptop hayla sıcak sogutucu alıcaz galiba

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Yeni Aldıgım HDD Calısıyor Biraz Sonra Sıfırdan Format Atıcam Yeni Aldıgım HDD Az Isınıyo

Bu Arada Obur HDD Cok Isındıgı Gıbı HD Tune Taramasındanda yaklasık %48 Kırmızı Bozuk Yer Tespit Etti Diskte

Çok Isınan HDD yi kullanmıyorum artık yenı aldıgımı kullanıyorum az ısınıyor su anda ama laptop hayla sıcak sogutucu alıcaz galiba

İşlemci fanını temizleyebilirsin işlemci üzerindeki termal macunuda yenileyebilirsin..