HAPİS CEZASI ALDIM ( Kim Hırsızlık Yaptı Acaba) Hello Neighbor-kanalım hakındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hanamia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hanamia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanalım hakındaki düşünceleriniz benim önemli varmı yapabileceklerim eksiklerim

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
29-) Kişisel YouTube kanallarının linki paylaşımı arasında en az 1 hafta olmak zorundadır. Kişisel kanal videoları örnekteki gibi tek bir konu altında toplanacaktır.

Reaksiyon puanı
10,327
Ah be kızım, bu dandik işlerle kıymetli vakitlerinizi harcama yerine gece gündüz ders çalışıp çok iyi makam ve kariyer ihraz edebilirsiniz. Mühendis olur, doktor olur, hakim, savcı olur çok güzel hizmetler ifa edebilir, hayatınızı da imrenilecek seviyelere taşımış olursunuz. :)

Her şeye rağmen çok tatlı ve şekersiniz. Umarım başarılı olursunuz.

hanamia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
29-) Kişisel YouTube kanallarının linki paylaşımı arasında en az 1 hafta olmak zorundadır. Kişisel kanal videoları örnekteki gibi tek bir konu altında toplanacaktır.
yeni gördüm kurallı ayrıca bu forumdaki ilk konum bir daha kine dikkat ederim ayrica aklıma takıla youtube kanal tanıtımı yapmak yasak mı yasak değilse linki hangi alt başlıkta paylaşmamız daha uygun olur

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Ah be kızım, bu dandik işlerle kıymetli vakitlerinizi harcama yerine gece gündüz ders çalışıp çok iyi makam ve kariyer ihraz edebilirsiniz. Mühendis olur, doktor olur, hakim, savcı olur çok güzel hizmetler ifa edebilir, hayatınızı da imrenilecek seviyelere taşımış olursunuz. :)

Her şeye rağmen çok tatlı ve şekersiniz. Umarım başarılı olursunuz.
Ayn