Hani Beşiktaş'ın çocuğuydu!

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[h=2]
Adq14kM.jpg

“Nihat’ın alacağı 6.7 milyon TL’ydi, TFF’ye başvurdu. 850 bin faiz, 450 bin avukat masrafı ve 330 bin TL harç ödedik. 1 ay önce ‘Faiz alma, avukat ücretinin de yarısını verelim’ demek için arayacaktım. Bize ‘Avukatımla görüşsünler’ diye haber yolladı.”[/h]BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların eski yıldızı Nihat Kahveci’ye çok kızgın ve kırgın... Bilindiği üzere 2009-10 sezonu başında Beşiktaş’a 4 milyon 250 bin Euro karşılığında Villarreal’den gelen Kahveci, ilk sezon için 3.5 milyon Euro almıştı. Sonraki sezon ise 2.5 milyon Euro ücretle oynayan Nihat, 18 Mayıs 2011’de kulüple olan sözleşmesini feshetmişti. Bir başka deyişle 2 sezonda attığı 1 gol 2.5 milyon TL’ya mal olmuştu...

İŞTE o dönemde Nihat’ın Beşiktaş’ta 6.7 milyon TL alacağı kalmıştı. Daha önce siyah-beyazlılardan alacaklarını faizi ile tahsil etmek istediği için kulüple görüşmek ve ödeme planı çıkartmak yerine TFF’ye başvurup kulüp gelirlerine el koydurma yolunu seçmesi nedeniyle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından eleştirilen Nihat’ın bundan yaklaşık 1 ay önce kulüpten alacağı rakam 1.4 milyon TL’ye inmişti...
Çebi, bu dönemde Nihat’la görüşmek istediğini ifade edip, “Nihat bizi 850 bin TL faiz, 450 bin TL avukat masrafı ve 330 bin TL de harç ödemeye mahkum etti. Kendisiyle görüşmek istediğimi iletmek için menajeri Murat Kuş’u telefonla aradım. Ona ‘Bize faiz ödetme, avukat masrafının da yarısını verelim’ diyecektim. Ama Kuş, kendisini aramış ve Nihat, ‘Benimle konuşacak bir şeyleri yok. Avukatımla görüşsünler’ demiş.

‘YAKIŞTIRAMADIM’
BİZ asla ve asla Nihat’a para ödememe derdinde değiliz. Kesinlikle hakkı olan parayı tabii ki ödeyeceğiz. Ancak Nihat Beşiktaş’ın altyapısından yetişmiş. Bu kulübün onun üzerinden büyük emeği var. Beşiktaş’tan faiz istemesini, Beşiktaş Kulübü’nün 2. Başkanı’nın görüşme isteğini reddetmesini Beşiktaş’ın çocuğuna yakıştıramadım. Burada önemli ben değilim. Nihat’ın makama yaptığı saygısızlıktır. Bu mudur Nihat Kahveci’nin Beşiktaşlılığı? Beşiktaş’ın çocuğu diye anılan bir kişinin böyle yapmasını içerledim. Bu davranışının yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Kendisi rahat olsun, 220 bin TL alacağı kaldı. Hiçkimsenin kalmadığı gibi onun da parası Beşiktaş’ta kalmaz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı:

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben de Nihat'a yakıştıramadım.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
O Beşiktaş'ın çocuğu falan olamaz. Olsa olsa ...........

Villareal'in çocuğu olur.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kendisine çok yakışmış bir hareket. demekki buymuş.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
asıl o paraları buna vereni ... yazık ya valla yazık beşiktaşın şu durumu bu duruma getirenlerin..

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Adama zamanında bu takıma gel şu kadar para veririz sana demişler mi demişler. Adamın hakkını istiyor bumu olay ? Burda Nihat'a laf etmiyeceksiniz, bu paraları zamanında ona kim verdiyse kim vaad ettiyse ona laf edeceksiniz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Demirörene iteleyelim kendisini. Asıl borç onun du zaten!
Ama bu feda zamanında yaptığını tarih asla unutmaz kahveci!!

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
adam haklı. bizim küçük beyinler ne zaman klüp idare etmeyi öğrenecekler.:D birde herkes tüpçüye yükleniyor. Ulan benmi koydum o adamı oraya.sizin klüblerinizdeki adamlar .tüpçüye kızacağınıza onu oraya getirenlere kızın.Arkandayım tüpçü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazıları sıkıntıyı anlayamamış. Beşiktaş Nihat'a alacakları yüzünden kızgın değil.
Nihat'ın alacakları dışında yüksek tutarda faiz, harç ve avukat masrafı istemesi Beşiktaş'ı kızdırıyor.
Adamın alacağı dışındaki faizi istemesi mi "hak" Durduk yere çıkarılan astronomik avukat ücreti mi "hak" yoksa ne idüğü belirsiz harç mi "hak"

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam haklı. bizim küçük beyinler ne zaman klüp idare etmeyi öğrenecekler.:D birde herkes tüpçüye yükleniyor. Ulan benmi koydum o adamı oraya.sizin klüblerinizdeki adamlar .tüpçüye kızacağınıza onu oraya getirenlere kızın.Arkandayım tüpçü.
bende tüpçünün arkasındayım :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Futbolcular oldukları takım da futbollarını paralarlar, kişiklerini değil.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi bu zamanda yapılacak iş değil be!

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu işer böyle ama. Adamlar para için oynuyor zaten. Ayrıca uzun süre borcu ödenmediyse faiz istemesi de normal.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yakışmamış! feda zamanında onunda hiç yoktan faizlerden feda demesi gerekirdi.. hiç yoktan faizlerden. Ki ona yakışan birazından daha feda etmesidir ama tabiki kendi parası karar onun, takdir onun.

karınca misali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili nihatı tebrik ediyorum.
böyle yapacaksın ki kıymetin biline.
aksi durumlarda ''ibrahim üzülmez'' gibi olursun.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Eee işin içine para giriyorsa iş degişir.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Adam hakkı olan parayı istiyor. Adama gel dediler, yok burda mutluyum dedi.
Gel dediler, gelmem dedi.
Gel dediler, en popüler zamanda kazanamayacağı bir parayı istedi verin geleyim dedi.
Verdiler oda geldi.

Demirören'in suçu kabahatı. Nihat'ın anasının ak sütü gibi helaldir.
Yeni yönetimde anca konuşsun, dünya devi olacaz, bu olacaz, bu olacaz, hesap soracaz, itecez, kakacaz diye.

Demirören hakkında en ufak bir soruşturma suç duyurusu vs de bulundumu BjK. A.Ş.?

Adam bildiğin A.Ş. yi kasap gibi yönetti ve çekti gitti. Fikret Başkan 'da Demirören'e hesap sorabilecek bir kapasitede adam olmadığından ancak taraftarın gönlüne su serpiyor yalandan.