Hangisinin önü açık, kazancı fazla, saygınlığı ve ün'ü daha ağır, hangisine ulaşmak daha kolay?

Hangisinin önü açık, kazancı fazla, saygınlığı ve ün'ü daha ağır, hangisine ulaşmak daha kolay?

• Prestijli bir üniversite sonrası siyasete atılmak

Kullanılan: 0 0.0%
  • Film ve dizi yazarlığı yapmak kaliteli ve denenmemiş uluslararasi işlere imza atma hedefinde olmak

Kullanılan: 1 50.0%
  • Uluslararasi markalarin iletişim stratejilerini belirlemek (Reklam vs.)

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

jacksonx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prestijli bir üniversite sonrası siyasete atılmak mı? Film ve dizi yazarlığı mı yapmak mı? Uluslararasi markalarin iletişim stratejisti olmak mı?

Hangisinin geleceği ve önü açıktır?
Hangisinde saygınlık ve ün durumu daha ağır basar?
Hangisinin kazancı çok daha yüksektir?
Ve hangisinde gelişmek ve yüksek mertebelere ulaşmak ülkemiz durumlari çerçevesinde daha mümkün ve kolaydır?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Milletvekili ol önü açık.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hepsinin zorlukları farklı ve kazançları farklı. Eğer başaracağına inanıyorsan tabii ki "
Film ve dizi yazarlığı yapmak kaliteli ve denenmemiş uluslararası işlere imza atma hedefinde olmak" dediklerine en yakını.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Uluslararası bir şirket en iyisi;)
Milletvekilliği bana göre pek prestijli bir iş değil. Önü açık değil. Anca kavga et dur. Kendini geliştiremezsin.
Film sektöründe tutması ve en iyisi olması lazım. O yüzden bence en iyisi uluslararası bir şirkette gidebildiğin kadar gitmek:)

jacksonx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uluslararası bir şirket en iyisi;)
Milletvekilliği bana göre pek prestijli bir iş değil. Önü açık değil. Anca kavga et dur. Kendini geliştiremezsin.
Film sektöründe tutması ve en iyisi olması lazım. O yüzden bence en iyisi uluslararası bir şirkette gidebildiğin kadar gitmek:)

Film sektöründe referans var hocam yabanci ülkelerde eğitim alma şansım da var bu alanda.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hepsinin zorlukları farklı ve kazançları farklı. Eğer başaracağına inanıyorsan tabii ki "
Film ve dizi yazarlığı yapmak kaliteli ve denenmemiş uluslararası işlere imza atma hedefinde olmak" dediklerine en yakını.

Teşekkür ediyorum. Saygin bir meslek olduğunu dusunuyor musunuz peki? Herkesin zorlasa yapabileceği bir iş mi yetenek işi mi size göre?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Film sektöründe referans var hocam yabanci ülkelerde eğitim alma şansım da var.
İyi. Ama bence en iyi uluslararası alanda iletişim. Çünkü; hem başarı yakalarsan kolay kolay inmezsin. Hem de bu işte sürekli para var. Filmlerde ise iş yoksa ne yapacaksın? Konu illaki bitiyor ve sürekli iş almak için de zirvede olmak lazım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu sitede bunlardan hiç biri yok. doğal olarak dermanın burdan çıkmaz. yeteneğin hangisineyse ona yönel. belki bu mesleklerlerin hiç biriyle senin alakan yok.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
önümüzdeki 5 yıl içinde vekil olursan kralsın. 1 dönem bile yapsan geri kalan ömrünce emekli maaşı alıyorsun.
maaş da 13 bin tl.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Herkes yapamaz. Yeteneğin ve isteğin olması lazım. Yeteneğin olana yönelirsen daha başarılı olursun.

jacksonx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Teşekkür ediyorum. Saygin bir meslek olduğunu dusunuyor musunuz peki? Herkesin zorlasa yapabileceği bir iş mi yetenek işi mi s
bu sitede bunlardan hiç biri yok. doğal olarak dermanın burdan çıkmaz. yeteneğin hangisineyse ona yönel. belki bu mesleklerlerin hiç biriyle senin alakan yok.

Yazarlik konusunda yeteneğim var hocam yatkinim istiyorum da ama maalesef günümüz iş sıkıntıları vs. Sanata değer verilmemesi isin geleceğini dusundurmuyor değil.
--- Gönderi Güncellendi ---
önümüzdeki 5 yıl içinde vekil olursan kralsın. 1 dönem bile yapsan geri kalan ömrünce emekli maaşı alıyorsun.
maaş da 13 bin tl.

Hocam o iş biraz yalakalik işi ya. Okumak yetmiyor partiye gireceksin ayak isleri yapacaksin reis diyeceksin abi diyeceksin ustlerini yalayip yutacak 5 vakit namaz kilacaksin ki seni anca ilçe il başkanlığına getirsinler sonrası tamamiyle genel başkanın isteğine kalmış. Zor iş yani bu dönemde bence.