Hangisini tercih etmeliyim ??

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar telefon alacam ama kararsız kaldım.
androidli samsung galaxy gio mu
yoksa bada işletim sistemli samsung wave s7233 mü ?

bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

şimdiden teşekkürler..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şuan uygulama, ve oyun olarak androide, çok çok fazla içerik var bada'da güzel sistem ama uygulama oyun durumu kısıtlı biraz.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Badacılar s^3lü sisteme oyun açısından laf diyolardı şimdi bada 2 gelir de oyun olur diye bekliyolar.

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki telefonda fiyat olarak neredeyse aynı. benim asıl olarak kararsız kaldığım nokta; wave 5 mp kamera, multitouch vs olarak daha iyi ama gio da android var. çok fazla oyun oynayan biri değilim ama android den de vazgeçmek istemiyorum. wave de multimedya özellikleri daha iyi ama bada işletim sistemi bi sıkıntı çıkarır mı sizce ??

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia dan bıktım desem yalan olmaz :) yeni şeyler denemek lazım.. galiba s7233 alıcam gibi :)

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Jailbroken iphone 4 kullanıyorum ve iOS'ten gayet memnunum. Ancak ikinci bir telefon al diyecek olsalar alacağım telefon kesinlikle Android OS'li bir telefon olacaktır. Sunduğun seçenekler çerçevesinde de aklıma en çok yatanı hem tasarım, hem performans hem de işletim sistemi yönünden Galaxy Gio oldu.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nokia hariç al;)
Hatta çin malı al telefon al ama nokia alma...

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben çok fazla oyun, uygulama vs. kullanan biri değilim. wave multimedya olarak gio dan daha iyi gibi görünüyor. sizce artıları ile s7233 mü yoksa android li gio mu??

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Android varken diğer alternatifleri düşünmeye gerek yok.

Nokia falan ne alaka, 2 tane Samsung söylemiş arkadaş, saptırmayalım konuyu :)

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300 $ lık iphone ların özelliklerinin iyi olacağını zannetmiyorum. 650$ lık iphone lar dururken bu kadar ucuza satılmaz galiba. ama bekleyek görek apple ın ne yapacağı belli olmaz :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yaaa elime bir para geçse gösterecem hepinize telefonun kralını ama işte, ya sabır diyorum :D
Neyse sapık bir Qt'ci olarak bile Symbian demiyorsam siz her zaman anlayın Android'i ne kadar şiddetle önerdiğimi. :)
Geliştirici iseniz yazmak istemediğiniz uygulamaları hazır olarak en geniş yelpaze ile bulabileceğiniz mobil işletim sistemini seçin. Geliştirici değilseniz Android :)

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaaa elime bir para geçse gösterecem hepinize telefonun kralını ama işte, ya sabır diyorum :D
Neyse sapık bir Qt'ci olarak bile Symbian demiyorsam siz her zaman anlayın Android'i ne kadar şiddetle önerdiğimi. :)
Geliştirici iseniz yazmak istemediğiniz uygulamaları hazır olarak en geniş yelpaze ile bulabileceğiniz mobil işletim sistemini seçin. Geliştirici değilseniz Android :)
uygulama geliştirici isenizde nokia n900 alın

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben ilk defa dokunmatik tel kullanıcam ama android in kullanımı nasıl acaba ilk kullanıcılar için ??

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
uygulama geliştirici isenizde nokia n900 alın
Symbian için baktığımda gmail uygulaması çok göremedim ovi'de, Meego içinse hiç bir şey bilmiyorum.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Symbian için baktığımda google mail/calander uygulaması çok göremedim ovi'de, Meego içinse hiç bir şey bilmiyorum. Bazı şeyleri derleyip koyabilirim aslında ama artık Android haricinde canım başka OS itemiyor.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Symbian için baktığımda gmail uygulaması çok göremedim ovi'de, Meego içinse hiç bir şey bilmiyorum.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Symbian için baktığımda google mail/calander uygulaması çok göremedim ovi'de, Meego içinse hiç bir şey bilmiyorum. Bazı şeyleri derleyip koyabilirim aslında ama artık Android haricinde canım başka OS itemiyor.
benimde canım androidten başka bişey istemiyor ama nokia nın meegoo sunda iş var azıcık programcılar için çok yarar