Hangisini tercih edersiniz? Neden?

yasiryılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hangi telefonu tercih edersiniz ve tercih etmenizin nedeni nedir?

TayvanlıUçak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İphone sağlam işlemciyle geliyor samsungu 10 a katlar sen onlara hiç bakma bence ama senin kararın 2 haftay tam yüksekti ama falan dersin nasıl donuyor falan olursun oyunlarda

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
iOS: iPhone 11 Pro Max
Android: OnePlus 8 Pro

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
Sanırım kullandığımız telefonu neden seçtiğimizi soruyorsun. Telefonum eskidiği için değiştirecektim. Babamlar 1500TL bütçe verdiler. Elimde 200 küsür lira para vardı. Biraz araştırdım, Mi A3 almaya karar verdim (2019 Kasım daha vergi düzenlemesi gelmeden). 3 kamera, ekran içi parmak izi okuyucu vs. gibi özellikler beni çok cezbediyordu fakat MIUI arayüzü olan bir telefon istiyordum. Babama durumu anlattım Redmi Note 7 al o zaman dedi. Ultra geniş açılı kamera istdiğimi söyledim. Neyse ben araştırmaya devam ettim en son Mi A3'te karar kıldım. Babama alalım dediğimde tamam sepete at bana getir dedi. Kılıf falan seçerken ikide bir hadi hadi diyordu. En son kızdı telefon falan almıyorum daha sonra dedi, e üzüldüm tabi. Sonraki gün okul dönüşü AnkaMall'da Redmi Note 8'i gördüm, daha yeni gelmişti mağazaya. Eve gidince RN8 aldırdım. Şu anda çok memnunum iyiki babamı kızdırmışım :)