Hangisini Önerirsiniz

Hangisini Önerirsiniz

• Kullanılan toplam oy
    22

tosunetti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam telefon alacağım aşağıdaki telefonardan hangisini önerisiniz.
Bu arada benim için öncelik telefonun büyük ve fotoğraf kalitesinin yüksek olması önceliktir. Bu arada bütçem max 4000 TL.
Şimdiden Teşekkürler.
Huawei Mate 10 Pro - 3850 TL
Huawei P20 - 3950 TL
Samsung Galaxy Note 8 - 3700 TL
Xiaomi Mi 8 - 2900 TL
Xiaomi Pocophone F1 - 2800 TL

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Hiç düsünmeden mi 8 al diğerlerine bakma bile

TheJ0keR31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence senin için Mate 10 Pro uygun yapay zeka sahip kamerası var kullanırsan çok beğenirsin
Tabi Mi 8 de kamerada çok iyi ama mate 10 pro kadar değil fiyat farkı çok fazla olduğundan ucuz olarak mi 8 öneririm
Kısacası Mate 10 Pro
Fiyat olarak Mi 8

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Meizu 16th araştırın kesinlikle harika bir cihaz mi8'den tek geri kalan yanı şarj süresi bir tık düşük.

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
Ben kendim için alacak olsam Note 8 derim.S pen benim ihtiyaclarimi karşilar.4 sene Note 4 kullanmiş olarak Note serisini hep iyi bulmuşumdur.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
S9 bunların hepsinden iyi fotoğraf çekiyo ekran büyüklüğüde ideal

thebankerman86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
xiaomi ile ilgili garantisinde sıkıntı yaşandığıyla ilgili birçok yorum ve şikayetle karşılaştım internette gerçekten garanti konusunda sıkıntısı var mı ? bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

Reaksiyon puanı
142
mi 8 ve note 8'e göre, mi 8 işlemci, kamera, batarya yönünden daha yüksek. Yalnız xiaomi hoşuma gitmiyor. Bence Note 8 daha iyi.

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Hiç düsünmeden mi 8 al diğerlerine bakma bile
iyide mübarek pocophone ile mi 8 in tüm özellikleri aynı. üstüne üstlük fiyatı daha uygun. neye göre mi 8 i daha iyi görüyorsun anlamadım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

xiaomi ile ilgili garantisinde sıkıntı yaşandığıyla ilgili birçok yorum ve şikayetle karşılaştım internette gerçekten garanti konusunda sıkıntısı var mı ? bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

evo phone garanti konusunda ilgileniyor ama yeterince nitelikli değiller. cihaz tamir olduktan sonra farklı bir sorun veya kapağında çıkıklık olabiliyor.

Son düzenleme:

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
iyide mübarek pocophone ile mi 8 in tüm özellikleri aynı. üstüne üstlük fiyatı daha uygun. neye göre mi 8 i daha iyi görüyorsun anlamadım.

evo phone garanti konusunda ilgileniyor ama yeterince nitelikli değiller. cihaz tamir olduktan sonra farklı bir sorun veya kapağında çıkıklık olabiliyor.
Özelliklerinin neresi aynı nasıl bir araştırma yaptın hayret ediyorum poco f1 in kamera mi8 e göre leş ois bile yok tasarım plastik mi 8 çerçeve metal kapak da cam bunlar hep fiyatının yükselme nedenlerinden yaa demekki aynı değilmiş

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Özelliklerinin neresi aynı nasıl bir araştırma yaptın hayret ediyorum poco f1 in kamera mi8 e göre leş ois bile yok tasarım plastik mi 8 çerçeve metal kapak da cam bunlar hep fiyatının yükselme nedenlerinden yaa demekki aynı değilmiş
bak güzel kardeşim tasarımının kalitesinin düşük olması fiyatının ucuz olmasından kaynaklanıyor. Rahatsız oluyorsan klıf ve cam ile kullanırsın ki zaten 10.000 tl lik gorilla glass 5 lik telefonlara bile kılıf takılıyor onun dışında tasarımı da kişinin zevkine göre değişiyor sen beğenmezsin öteki beğenir bu bir eksiklik değildir.

Kamera konusuna gelince. Ben inceleme videolarına baktım. İki kameranın çektiği fotoları gördüm hiç bir fark yok, yani çok az fark edilmeyecek gibi. Arada sadece canlılık veya ışık farkı oluyor. Bence siz bir fotoları inceleme yapın açın youtube den çeşitli türk youtuber lar bu incelemeleri yapıyor sadece kamera da değil her şekilde inceliyor. Kağıt üstünde incelemek gerçek performansı yansıtmaz, ringe çıkıp karşılaşmaları lazım.

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Sen beni anlamiyon heralde sen ister kılıfla kullan yada kullana adam sonuçta kasayi metal kapagida cam yapmis ve daha iyi bir kamera koymuş ve kaldiki xioami poco f1 i ucuz amiral gemisi olarak üretti ozaman mi8 i üretmezdi benim en iyi telefonum poco f1 derdi poco f1 tek artisi fiyat baska hicbirseyi yok hatta aralirndada çok büyük fiyat farklari yok kamera konusuna gelince poco nun gece cekimleride berbat asıl sen izle videoları anlarsin ozaman ve burdaki herkes mi8 önerdi bi sen poco f1 i kalkmissin benle tartısıyon

bak güzel kardeşim tasarımının kalitesinin düşük olması fiyatının ucuz olmasından kaynaklanıyor. Rahatsız oluyorsan klıf ve cam ile kullanırsın ki zaten 10.000 tl lik gorilla glass 5 lik telefonlara bile kılıf takılıyor onun dışında tasarımı da kişinin zevkine göre değişiyor sen beğenmezsin öteki beğenir bu bir eksiklik değildir.

Kamera konusuna gelince. Ben inceleme videolarına baktım. İki kameranın çektiği fotoları gördüm hiç bir fark yok, yani çok az fark edilmeyecek gibi. Arada sadece canlılık veya ışık farkı oluyor. Bence siz bir fotoları inceleme yapın açın youtube den çeşitli türk youtuber lar bu incelemeleri yapıyor sadece kamera da değil her şekilde inceliyor. Kağıt üstünde incelemek gerçek performansı yansıtmaz, ringe çıkıp karşılaşmaları lazım.
Sen beni anlamiyon heralde sen ister kılıfla kullan yada kullana adam sonuçta kasayi metal kapagida cam yapmis ve daha iyi bir kamera koymuş ve kaldiki xioami poco f1 i ucuz amiral gemisi olarak üretti ozaman mi8 i üretmezdi benim en iyi telefonum poco f1 derdi poco f1 tek artisi fiyat baska hicbirseyi yok hatta aralirndada çok büyük fiyat farklari yok kamera konusuna gelince poco nun gece cekimleride berbat asıl sen izle videoları anlarsin ozaman ve burdaki herkes mi8 önerdi bi sen poco f1 i kalkmissin benle tartısıyon

Son düzenleme:

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108

az önce ikisininde gece çekimlerini inceledim arasında bir fark yok. Öteki lafına gelincede malzeme kalitesinin bir önemi yok donanımı ve özellikleri iyi olsun yeterli boşuna 200 300 lira vermesine gerek yok bence. sonrasında benim en iyi telefonum foco diye bir şey demez xiaomi belirli lakap veya isimlerle çıkartır, pocoya uygun fiyatlı AMİRAL GEMİSİ diye hitap ediyor mi 8 de amiral gemisi ikise aynı özelliklerdeler. Git bi google a yaz gece çekimlerini de aradaki farkı gör.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464

Pocophone'nun malzeme ve kamera kalitesi Mi 8'e kıyasla daha zayıf kalıyor. Bu yüzden F1 daha ucuz. Aynı olan özellikleri işlemci platformu ve yazılımı.

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Pocophone'nun malzeme ve kamera kalitesi Mi 8'e kıyasla daha zayıf kalıyor. Bu yüzden F1 daha ucuz. Aynı olan özellikleri işlemci platformu ve yazılımı.
Bende seninle aynı düşünüyorum. ama kalitesi den dolayı fazla para vermektense kılıf ile kullanarak alınabilir diye düşünüyorum. yoksa mi8 daha kaliteli bir yapıya sahip

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bende seninle aynı düşünüyorum. ama kalitesi den dolayı fazla para vermektense kılıf ile kullanarak alınabilir diye düşünüyorum. yoksa mi8 daha kaliteli bir yapıya sahip
Şöyle bir durum var. Huawei ve Honor'u duymuşsunuzdur. Honor'un bir fabrikası yok. Adamlar sadece çizim ve yazılımını editliyor ve gerisini Xiaomi üretiyor. Teknik servis kısmında eski Honor kullanıcıların mağdur duruma düştüğünü gözlemledim ve bende aynı durumdayım. Huawei elimizde parça yok veya değiştiririz diye bekletiyorlardı. Aynı durum Pocophone içinde geçerli. Garanti durumu bu yeni yan firmalarda sorun söz konusu.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Arkadaşlar selam telefon alacağım aşağıdaki telefonardan hangisini önerisiniz.
Bu arada benim için öncelik telefonun büyük ve fotoğraf kalitesinin yüksek olması önceliktir. Bu arada bütçem max 4000 TL.
Şimdiden Teşekkürler.
Huawei Mate 10 Pro - 3850 TL
Huawei P20 - 3950 TL
Samsung Galaxy Note 8 - 3700 TL
Xiaomi Mi 8 - 2900 TL
Xiaomi Pocophone F1 - 2800 TL

Xiaomi Mi 8 almanızı tavsiye ederim :)