Hangisini önerirsiniz?

hangisini önerirsiniz?

• sony erıcson neo v

Kullanılan: 8 100.0%
  • htc salsa

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
daha önce ace ıle sony erıcson neo v arasında kararsız kalmıştım.yıne bir türlü karar veremedım.:biggrin:önerıler üzerıne fıkrımı değiştırıp neo v yada htc salsa arasında kaldım.bu ıkı daha tercıh etmek ısterdım.ama malum ekonomık sıkıntılar.şımdı yıne sızlere göre bu ıkı arasında hangısını (sebeplerıyle) tercıh etmelıyım

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Tasarım ve görünüş bakımından sana tavsiyem neo v olur, ciddi anlamda kaliteli vede son derece kullanışlı bir ürün.. Özelliklede beyaz rengini tavsiye ederim ;)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sony daha çekici geliyor bana göre.:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
başka fıkrı önerısı olan varmı?artık bu son kararım olcak:)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sony erıcson neo v diyorum sebebi daha güzel geldi htc yi pek sevmiyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
androıd sısttemde da en ıy markaı htc dıyorlar

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sony her ne kadar cazipte gelse özellikleri bakımından görünüş bakımından insana bi acaba dedirtiyor varmı bi sıkıntısı olurmu :) Haklısın Sony Almamakta bende çok direnmiştim , almadım da ama test ettiğim kadarıyla oldukça başarılılar oldukça kamera performansında. Gerisi Orta düzey cihazlarda hep aynı zaten. 1Ghz işlemci , 512mb ram Grafik yongalarında ise gözle görülür bir fark yok . Kısacası Alıcağın Cihazın önce işlemcisine sonra da Ram'ine bakarak almalısın.
Salsa 'da 600 MHz işlemci ve 512 Mb ram var , Renk derinliği 256k , Sony ile karşılaştırman hata.
Htc en iyi diyorlar ama bütçen yetiyorsa Desire HD veya Sensation al alt modellerine alternatif çok fazla cihaz var.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Sony her ne kadar cazipte gelse özellikleri bakımından görünüş bakımından insana bi acaba dedirtiyor varmı bi sıkıntısı olurmu :) Haklısın Sony Almamakta bende çok direnmiştim , almadım da ama test ettiğim kadarıyla oldukça başarılılar oldukça kamera performansında. Gerisi Orta düzey cihazlarda hep aynı zaten. 1Ghz işlemci , 512mb ram Grafik yongalarında ise gözle görülür bir fark yok . Kısacası Alıcağın Cihazın önce işlemcisine sonra da Ram'ine bakarak almalısın.
Salsa 'da 600 MHz işlemci ve 512 Mb ram var , Renk derinliği 256k , Sony ile karşılaştırman hata.
Htc en iyi diyorlar ama bütçen yetiyorsa Desire HD veya Sensation al alt modellerine alternatif çok fazla cihaz var.
çok güzel açıklamışsın.teşekkürler.yalnız benım bulunduğum şehırde sonyerıcson servısı yok.hatta bu akşam bu modelı 5-6telefoncuda sordum yokl dedıler.bıtanesı de sorun yaşadıklarından bu telefonu satmaktan vazgectıklerını söyledıler.sızce bulunduğum şehırde servısının olmaması sıkıntı yaratır mı?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nerde oturuyorsunki ? bide internetten sipariş et Hepsiburada hariç hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar , Garanti işinide evet sıkıntı yapma kargo ile türkiyenin her yanına gönderebiliyorsun.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Nerde oturuyorsunki ? bide internetten sipariş et Hepsiburada hariç hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar , Garanti işinide evet sıkıntı yapma kargo ile türkiyenin her yanına gönderebiliyorsun.
trabzondayım :)normal telefoncularda sony erıcson 800 tl.hepsı buradada baktım 790 yzıyor.sadece havale 757 tl.yanı 10 tl ıçın mı netden alayım:)
bımeks,vatan,teknosada 849 tl olan ürün telefoncularda nasıl olurda 800 tl oluyor ?bunda bıt yenığı olmasın

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hea 10 TL için al , ya bugüne kadar 8-9 parça bilgisayar parçası toplattım tek tek , kız arkadaşıma Süpürge aldık 3 günde geldi , arkdaş huwaie aldı x5 2 günde geldi. Ben duymadım hiç internetten alışverişi yapıpta ürünü gelmeyen. Hepsiburada.com'da 3günde ürünümü göndermişti. Neyse bak Vatan'Da şuan 839TL haftasonları indirim yapıyorlar bakarsın denk gelirsin , sana tavsiyem pek yanaşırmısın bilmem ama Sahibinden.com'u da takip et , en fazla 10-15 günlük nakite çevirmek taksitli alıp satanlar var (Garantisi , Faturası ve Fatura tarihi 15 günü geçmemiş olsun) işine uyarsa Trabzonda satan varsa gider alırısn veya uşaklardan birini gönderirsin. Ben Optimus Black Aldım 650TL ye 5 günlük olur olur kaybedicek birşeyin yok.
Ama biraz bekle derim en azından 1 hafta kadar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hea 10 TL için al , ya bugüne kadar 8-9 parça bilgisayar parçası toplattım tek tek , kız arkadaşıma Süpürge aldık 3 günde geldi , arkdaş huwaie aldı x5 2 günde geldi. Ben duymadım hiç internetten alışverişi yapıpta ürünü gelmeyen. Hepsiburada.com'da 3günde ürünümü göndermişti. Neyse bak Vatan'Da şuan 839TL haftasonları indirim yapıyorlar bakarsın denk gelirsin , sana tavsiyem pek yanaşırmısın bilmem ama Sahibinden.com'u da takip et , en fazla 10-15 günlük nakite çevirmek taksitli alıp satanlar var (Garantisi , Faturası ve Fatura tarihi 15 günü geçmemiş olsun) işine uyarsa Trabzonda satan varsa gider alırısn veya uşaklardan birini gönderirsin. Ben Optimus Black Aldım 650TL ye 5 günlük olur olur kaybedicek birşeyin yok.
Ama biraz bekle derim en azından 1 hafta kadar.
hepsı buradada 10 tl ıçın alamay değmes bencevatanda 839 tl nete özel.sordum burda 849 dedıler.vatanda hafta sonu ace kampanasyı oldu.bunda göremedım
sahıbınden de şahıs sattığı ıçın pek güvenemıyorum.gıttı gıdıyor da öyle