Hangisini almam daha mantıklı olur sizce kararsız kaldım?

kayra1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba millet. Yaklaşık 1-2 ay sonra bir telefon alıcam ve şimdiden biraz araştırmaya başladım. E almışken iyisi olsun istiyorum. 1800-2200 TL bütçem var. Aklımda 6S çıktıktan sonra iPhone 6 ucuzlarsa alma fikri var. Ama bir yandan da HTC One M9 ucuzlarsa onu da alabilirim. Veyahutta en son Samsung Galaxy Note 5 2200 civarına inerse onu da düşünebilirim. Ama size soracağım şu; bunları beklemek yerine gidip HTC One M8 alıyım mı sizce? Alırsam memnun kalır mıyım? Ya da kardeşim şöyle yap böyle yap diye fikir verebilir misiniz acaba şimdiden çok teşekkürler..

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Iphone 6 , 6s çıksa bile 2400 e düşer en fazla benden demesi
Sana tavsiyem Lg G4 alman ( 2100tl)
Htc One M8 de fena değildir ama ben tavsiye etmem.

FBilgili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iphone6 tavsiye ederim. O kadar düşmese bile belki biraz zorlayabilirsin.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
iPhone 6 düşmez artar. Bana göre 2850'ye çıkabilir dolardan dolayı. Note 5 normal şartlarda en erken 7-8 ay sonra 2200'e düşer. O da Samsung'un hisseleri baya düşecek olursa. Çok kolay düşmez Note serisi. G4 almayın bir sürü kronik problemleri var.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle iPhone 6 alın. @Goksky'a katılmıyorum. Tabi ki iPhone 6 düşecek. Hem madem düşmeyip te dolar yüzünden artacak, o zaman neden diğerleri düşsün? Kesinlikle iPhone 6s çıktığı zaman iPhone 6 alın.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Benim düşüncem böyle. Demek istediğim iPhone 5s'teki gibi bir şey olabilir.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Htc one m8'in m9'dan çok farkı yok. Ben m9 kullanıyorum sıfır sıkıntı ancak aradaki 700-800 tl fiyat farkını vermenize gerek yok zaten gören m8 zannediyor. M8 alırsanız memnun kalırsınız. Fiyat konusuna gelince kısa vadede fiyatlar düşmez. Sabrınız varsa beklemek tabiki mantıklı olucaktır. Ancak o zamanda üst modellerin çıkışıyla alt modellerin pabucu dama atılmış oluyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 6 telefoncularda 0 olarak şuan 2-400 , 2-500 seviyesinde. 6s çıktığında anca düşer demişsiniz nasıl oluyor o ?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba millet. Yaklaşık 1-2 ay sonra bir telefon alıcam ve şimdiden biraz araştırmaya başladım. E almışken iyisi olsun istiyorum. 1800-2200 TL bütçem var. Aklımda 6S çıktıktan sonra iPhone 6 ucuzlarsa alma fikri var. Ama bir yandan da HTC One M9 ucuzlarsa onu da alabilirim. Veyahutta en son Samsung Galaxy Note 5 2200 civarına inerse onu da düşünebilirim. Ama size soracağım şu; bunları beklemek yerine gidip HTC One M8 alıyım mı sizce? Alırsam memnun kalır mıyım? Ya da kardeşim şöyle yap böyle yap diye fikir verebilir misiniz acaba şimdiden çok teşekkürler..
iphone 6 6s çıkınca çok düşmez apple çok düşürmüyor 16 gb lıgı alırsın ama yetmez ben 64 lüge bak dicem oda 2500 e dogru gidecek m9 a hiç bakma s810 faciası var onda ınıyor performans düşüyor vs note 5 e bak derim ama fiyat 2700 oda 2200 e hemen düşmez m8 bence 9 dan çogu yönüyle iyi ben senin yerinde olsam büyük olsun kalemi olsun not alırım dersen ditek git note 4 al kafan rahat olsun kamerada s6 dan sonra en iyilerden ekran muazzam note 4 de kasa saglam vs ha yok dersen lg g4 al derim en iyi kamera onda... saglam şık olsun kamerasıda en iyi 2. olsun dersen s6 ucuzladı 2200e bulursun ona bak derim.....

kayra1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah ucuzlar benimde gönlüm iPhone 6'dan yana ama diyelim düşmedi ne yapmamı önerirsiniz?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İnşallah ucuzlar benimde gönlüm iPhone 6'dan yana ama diyelim düşmedi ne yapmamı önerirsiniz?
Apple ın tabletleri dışında hiçbir şeyini almamanı öneririm. Iphone 6 diyorsun, bu telefonun 2700 lira fiyatı var.Sana ne vaadediyor?
Hız ve kalite.
Özellik? Yok
Lg G4 al daha iyi, android eskisi gibi değil artık.
Whatsaptan müzik bile atamadığın , film müzik atmak için ıkındığın telefonu ne yapacaksın?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Apple ın tabletleri dışında hiçbir şeyini almamanı öneririm. Iphone 6 diyorsun, bu telefonun 2700 lira fiyatı var.Sana ne vaadediyor?
Hız ve kalite.
Özellik? Yok
Lg G4 al daha iyi, android eskisi gibi değil artık.
Whatsaptan müzik bile atamadığın , film müzik atmak için ıkındığın telefonu ne yapacaksın?

Hocam hız ve kalite mobil cihazlarda en çok aranan özellikler zaten. Sık telefon değiştiren biri değilse arkadaş iphone alması daha mantıklı, iphone android cihazlara kıyasla daha uzun yıllar performanslı bir şekilde çalışacaktır.
Müzik atma olayı filan hikaye hocam. Devir internet devri ,telefonun hafızasına müzik atmak eskide kaldı. Çevremde ki çoğu insan internet üzerinden müzik dinliyor. Spotify gibi uygulamaların kullanımı arttı. Çektiğim videolar anlık olarak buluta yükleniyor , eğer birileriyle paylaşmam gerekirse bulut bağlantımı paylaşıyorum ister link üzerinden izler ister indirir bu kullanıcıya kalmış. Bu devir bunlardan yararlanmak lazım. Eğer iphone almamasını söylüyorsanız daha mantıklı nedenler sunmalısınız.