Soru hangisini almalıyım?

burak1255

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar sizce hangisini almalıyım ram ve ssd monsterda daha fazla olduğu için oyunda daha yüksek fps değerleri alıcağımı düşünüyorum ve tercihim monsterdan yana siz ne düşünüyorsunuz?

EHkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceki monster modellerinde panel ve ekran kalitesi MSI’lara göre düşüktü ama yeni modelleri bilmiyorum kıyaslayabiliyorsan panel ve ekran üzerine kıyaslamanı tavsiye ederim. Ayrıca yüksek performanslı laptop alacaksın soğutma performaslarıda senin için önemli olacaktır.

burak1255

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
önceki monster modellerinde panel ve ekran kalitesi MSI’lara göre düşüktü ama yeni modelleri bilmiyorum kıyaslayabiliyorsan panel ve ekran üzerine kıyaslamanı tavsiye ederim. Ayrıca yüksek performanslı laptop alacaksın soğutma performaslarıda senin için önemli olacaktır.
yani hangisi daha yüksek fps verir sizce

canalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
neden peki hocam nedenini yazabilir misiniz
monster ile msi kalitesini karşılaştırmaya gerek yok bence.
monster alan arkadaşımda var msi alanlarda fakat bizzat kendinizde yakından incelerseniz tuş takımından tutun kasasındaki plastiğin kalitesinin bile çok farklı olduğunu hissedersiniz.
birçok bilgisayar elimden geçti. ben şuan bir oyuncu bilgisayarı alacak olsam hp den şaşmazdım.
eğer internet üzerinden alacaksanız almadan gidip bir mağazada iki ürünü de incelemenizi tavsiye ederim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Monster ve Casper'dan ne kadar uzak o kadar iyi.

burak1255

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
monster ile msi kalitesini karşılaştırmaya gerek yok bence.
monster alan arkadaşımda var msi alanlarda fakat bizzat kendinizde yakından incelerseniz tuş takımından tutun kasasındaki plastiğin kalitesinin bile çok farklı olduğunu hissedersiniz.
birçok bilgisayar elimden geçti. ben şuan bir oyuncu bilgisayarı alacak olsam hp den şaşmazdım.
eğer internet üzerinden alacaksanız almadan gidip bir mağazada iki ürünü de incelemenizi tavsiye ederim.
tamamdır teşşekür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler
Monster ve Casper'dan ne kadar uzak o kadar iyi.