Xiaomi önermiyorum ona vereceğin paranın üstüne biraz daha koy İPhone al ya da Samsung S22 serisinden bir model alxiaomi 12t pro yoksa xiaomi 12t yoksa xiaomi 11 pro sizin yorumlarınaza göre alıcam yarın benim istedigim pubg mobilde güzel oyun performansı sunması ve ısınmaması.teşekkkürler
Xiaomi almayın aynı paraya biraz daha koyup iphone alın.xiaomi 12t pro yoksa xiaomi 12t yoksa xiaomi 11 pro sizin yorumlarınaza göre alıcam
İkinci el iphone 12 Pro almanı tavsiye ederim.xiaomi 12t pro yoksa xiaomi 12t yoksa xiaomi 11 pro sizin yorumlarınaza göre alıcam yarın benim istedigim pubg mobilde güzel oyun performansı sunması ve ısınmaması.teşekkkürler
Teşekkürler bende öyle düşünüyorum oyun icin alıcam yani bazıları iphona 12 13 ile kıyaslama yapıyolar iphone 11t pronun yanından bile gecemez özelliklerde sadece isim yapmısKalite ve estetik güzellik gündelik kullanım içinse 11 pro al ama eğer yeni güçlü ama kaliteden kısılmış bir cihaz istersen 12t pro al benim tercihim 11 pro olur işlemci yeterli ekran wqhd ve kaliteli meteryaller kullanılmış bir cihaz.
Akıllı insanın yapacağı en mantıklı hareketXiaomi almayın aynı paraya biraz daha koyup iphone alın.
12 Pro favori cihazım ama 13 de aklımı az çelmiyor değil hocamİkinci el iphone 12 Pro almanı tavsiye ederim.
12 pro almanı tavsiye ederim.13 ün batarya dışında 12 Pro dan üstün olduğu bir nokta yok.Akıllı insanın yapacağı en mantıklı hareket
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 Pro favori cihazım ama 13 de aklımı az çelmiyor değil hocam
İşlemci peki birinde A14 digerinde A15 var12 pro almanı tavsiye ederim.13 ün batarya dışında 12 Pro dan üstün olduğu bir nokta yok.
Gündelik kullanımda aradaki farkı anlayamazsın.Şöyle bir durum var 12 Pro da 6gb ram 13 de 4gb ram var.12 pro A14 bionic+6gb ram ile mükemmel performans sunuyor.Batarya yeterli olsun diğer özellikleri mükemmel olsun diyorsan 12 pro; batarya çok iyi olsun diğer özellikleri mükemmel olmasada olur diyorsan 13 al.İşlemci peki birinde A14 digerinde A15 var
Pro modeller düz modellerden daha üstün elime alınca kalite farkını hissediyorum biri 700 serisi aluminyum kasa digeri ise paslanmaz çelikGündelik kullanımda aradaki farkı anlayamazsın.Şöyle bir durum var 12 Pro da 6gb ram 13 de 4gb ram var.12 pro A14 bionic+6gb ram ile mükemmel performans sunuyor.Batarya yeterli olsun diğer özellikleri mükemmel olsun diyorsan 12 pro; batarya çok iyi olsun diğer özellikleri mükemmel olmasada olur diyorsan 13 al.