Anket Hangisini almalıyım

Mi 11 lite 5g vs Redmi note 11 pro 5g

• Mi 11 lite 5g

• Redmi note 11 5g

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Save_mi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
2 cihaz arasında kaldım arkadaşlad

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Hmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu videoya bak istersen

Sen yinede izle oylara bakma
Video ile cihaz seçmek ??

2 cihaz arasında kaldım arkadaşlad
İkisi arasından seçimim Mi11 Lite olurdu.Elimde var birtane.Çok hafif ve ince cihaz.Çok zarif.90Hz ekran +'sı.
Benzer cihazlar 11 Pro ile.Ama.11 serisine pek ısınamadım.
Ama senin yerinde olsam o bütçeye Mi10T-Mi11T-Poco F3 alırdım.

Son düzenleme:

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411

İkisi arasından seçimim Mi11 Lite olurdu.Elimde var birtane.Çok hafif ve ince cihaz.Çok zarif.90Hz ekran +'sı.
mi11t'de iyi hocam düşünmenizi öneririm

Save_mi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Mi 10 t çok güzel de 7000 den başlıyor en kötüsü :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Facebook'ta Emin Yilmaz (Teknoess)'den yurtdisi OnePlus 9 falan bakin girmeyin bu toplara. Ilk 1 ay icerisinde cihaza bir sey olursa degisim yapar. Epey guvenilirdir. Bizde 7T - 8T var ikisini de buradan aldik. Ahmet Mardin'e de bakabilirsiniz o da guvenilirdir. OnePlus'lar kayit gerektirmedigi icin sorun da olmuyor. Elinizde eski bir cihaz varsa onun IMEI'sini atin daha garanti olur.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Facebook'ta Emin Yilmaz (Teknoess)'den yurtdisi OnePlus 9 falan bakin girmeyin bu toplara. Ilk 1 ay icerisinde cihaza bir sey olursa degisim yapar. Epey guvenilirdir. Bizde 7T - 8T var ikisini de buradan aldik. Ahmet Mardin'e de bakabilirsiniz o da guvenilirdir. OnePlus'lar kayit gerektirmedigi icin sorun da olmuyor. Elinizde eski bir cihaz varsa onun IMEI'sini atin daha garanti olur.
Hocam herkesde aynı.Cihazların bootloaderi açık olup Repair yapılan cihazlarda sorun olmaz.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hocam herkesde aynı.Cihazların bootloaderi açık olup Repair yapılan cihazlarda sorun olmaz.

O zaman cihaza mudahale edilmis olur. Mudahale edilmis cihaz almak istemez zaten kimse. Xiaomi'de Mi 11 serisinden itibaren tum cihazlarda kayit sorunu var. Keza OP 10 serisi de oyle. Android guncellemeleri de sorun cikariyor. En iyisi su an bu fiyat bandinda OP 9 - 9 Pro alip eski bir cihazdan IMEI atip devam etmek.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
O zaman cihaza mudahale edilmis olur. Mudahale edilmis cihaz almak istemez zaten kimse. Xiaomi'de Mi 11 serisinden itibaren tum cihazlarda kayit sorunu var. Keza OP 10 serisi de oyle. Android guncellemeleri de sorun cikariyor. En iyisi su an bu fiyat bandinda OP 9 - 9 Pro alip eski bir cihazdan IMEI atip devam etmek.
MTK işlemcilerde yok artık 11 serisi.Eskiden direnç ile yapılıyordu.Şu an var Repair.