Save_mi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
2 cihaz arasında kaldım arkadaşlad
Şu videoya bak istersen2 cihaz arasında kaldım arkadaşlad
Video ile cihaz seçmek ??Hmm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu videoya bak istersen
Sen yinede izle oylara bakma
İkisi arasından seçimim Mi11 Lite olurdu.Elimde var birtane.Çok hafif ve ince cihaz.Çok zarif.90Hz ekran +'sı.2 cihaz arasında kaldım arkadaşlad
Oradan performansa nasıl bakacak ? Bazen arayüz animasyonları bile etkiliyor.Daha hızlı gibi geliyor ama değil.Performaslarına bakacak ondan attım
mi11t'de iyi hocam düşünmenizi öneririmVideo ile cihaz seçmek ??
İkisi arasından seçimim Mi11 Lite olurdu.Elimde var birtane.Çok hafif ve ince cihaz.Çok zarif.90Hz ekran +'sı.
Benzer cihazlar 11 Pro ile.Ama.11 serisine pek ısınamadım.
Ama senin yerinde olsam o bütçeye Mi10T-Mi11T-Poco F3 alırdım.
11T var zaten öneride ?mi11t'de iyi hocam düşünmenizi öneririm
Biliyorum o 3arasindan mi 11tnin alınacağını düşünüyorum kişisel görüsum mi 9t bile memnun olanlar var11T var zaten öneride ?
Mi9T hem ucuz hem mükemmel cihaz.Biliyorum o 3arasindan mi 11tnin alınacağını düşünüyorum kişisel görüsum mi 9t bile memnun olanlar var
Aynen onu alıp pişman olan görmedim dahaMi9T hem ucuz hem mükemmel cihaz.
Prosunu kullanıyorum daha da iyiMi9T hem ucuz hem mükemmel cihaz.
Arada büyük bir işlemci farkı var.Prosunu kullanıyorum daha da iyi
Mi 10 t çok güzel de 7000 den başlıyor en kötüsüVideo ile cihaz seçmek ??
İkisi arasından seçimim Mi11 Lite olurdu.Elimde var birtane.Çok hafif ve ince cihaz.Çok zarif.90Hz ekran +'sı.
Benzer cihazlar 11 Pro ile.Ama.11 serisine pek ısınamadım.
Ama senin yerinde olsam o bütçeye Mi10T-Mi11T-Poco F3 alırdım.
Yok hocam yurt dışı cihazlar 5000-6000 arası maks.Mi 10 t çok güzel de 7000 den başlıyor en kötüsü![]()
5G V. 780G'yi boşver normal Mi11 Lite bile daha iyi 732G ile.11 serisi hiç iyi değil.Note 8 serisi mükemmeldi,9 kötü,10 serisi güzel,11 kötü.Mi 11 Lite 5G tabii ki de. SD 780G ile SD 695 kıyaslanamaz.
Hocam herkesde aynı.Cihazların bootloaderi açık olup Repair yapılan cihazlarda sorun olmaz.Facebook'ta Emin Yilmaz (Teknoess)'den yurtdisi OnePlus 9 falan bakin girmeyin bu toplara. Ilk 1 ay icerisinde cihaza bir sey olursa degisim yapar. Epey guvenilirdir. Bizde 7T - 8T var ikisini de buradan aldik. Ahmet Mardin'e de bakabilirsiniz o da guvenilirdir. OnePlus'lar kayit gerektirmedigi icin sorun da olmuyor. Elinizde eski bir cihaz varsa onun IMEI'sini atin daha garanti olur.
Hocam herkesde aynı.Cihazların bootloaderi açık olup Repair yapılan cihazlarda sorun olmaz.
MTK işlemcilerde yok artık 11 serisi.Eskiden direnç ile yapılıyordu.Şu an var Repair.O zaman cihaza mudahale edilmis olur. Mudahale edilmis cihaz almak istemez zaten kimse. Xiaomi'de Mi 11 serisinden itibaren tum cihazlarda kayit sorunu var. Keza OP 10 serisi de oyle. Android guncellemeleri de sorun cikariyor. En iyisi su an bu fiyat bandinda OP 9 - 9 Pro alip eski bir cihazdan IMEI atip devam etmek.