Sercan-2121
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi olarak hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus mı huawei p20 pro mu hangisi daha hızlı işlemciye sahip
Sadece iki telefondan birini almak istiyorumbir iPhone uzmanı olaraktan şuanda kullandığınız telefonu öğrenmek istiyorum. Daha doğru tercih sağlayabilirim. Şuan ki telefon modeliniz nedir?
Ben iPhone 7 Plus ı önerirdim. Fresh bir şekilde oyunlarınızı oynayabilirsiniz.Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi olarak hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus mı huawei p20 pro mu hangisi daha hızlı işlemciye sahip
Sadece iki telefondan birini almak istiyorum
İki cihazda çok eskidi.Bütçenizi söylerseniz daha iyi bir cihaz önerebiliriz.Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi olarak hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus mı huawei p20 pro mu hangisi daha hızlı işlemciye sahip
Yapma gözünü seveyim 7 plus mı kaldı? 4 yaşına girecek nerdeyse.İphone alacaksa en kötü 8 in altına inmemeli.Ben iPhone 7 Plus ı önerirdim. Fresh bir şekilde oyunlarınızı oynayabilirsiniz.
İki cihazda çok eskidi.Bütçenizi söylerseniz daha iyi bir cihaz önerebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapma gözünü seveyim 7 plus mı kaldı? 4 yaşına girecek nerdeyse.İphone alacaksa en kötü 8 in altına inmemeli.
Ben bütçesi sınırlı olduğu için 8 in altına inmemeli dedim.Bütçesi varsa x i geçtim xs alsın,11 Pro alsın.Benim için sorun yok.hocam sizinle her forumda bu konuyu konuşuyoruz. Bana kalırsa iPhone 8 bile eskimeye başladı en kötü X almalı fakat yukarıda bize 7 plus ile p20 yi sormuş ben de bu ikisi arasından 7 Plus ı önerdim. Eğer bütçesi varsa daha üst modelleri almalı zaten.