Orhan Kasalak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??
Teknik açıdan paylasabilecegin bilgi varmiP20 pro al geç
3500 maximumİkisi de alınmaz, bütçeniz ne kadar?
Teknik açıdan paylasabilecegin bilgi varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500 maximum
Peki teşekkürlerA71 öneririm. 6.7 inch ekran çok büyük gelir diyorsanız alternatif olarak Nova 5T'ye de bakabilirsiniz.
Peki teşekkürlerNova 5t
Ikiside değil.Huawei tarafìnda Nova5t, Samsung tarafında ikinci el S10e öneririm.Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??
S10e nin yandaki parmak izi okuyucusu bana çok kalitesiz geldi açıkçası. 2. El iPhone 8 e yönelin bence.Ikiside değil.Huawei tarafìnda Nova5t, Samsung tarafında ikinci el S10e öneririm.
Kamera yönünden de p20 pro harika diyorlar yüz tanıma ve parmak izi hızı da iyiymis Android ve arayüz güncellemesi almaya devam ederse p20 pro almayı düşünüyorumP20 pro'nun ekranı A51'den biraz daha küçük.(6.1/6.5)
Ekran/kasa oranı A51'de daha yüksek.(87.30/81.13)
İkisinin batarya da 4000 Mah.
Huawei daha hızlı şarj oluyor.(22.5 W/15 W)
Samsung A51'de OİS yok.
Huawei nispeten güçlü bir işlemciye sahip.(HiSilicon Kirin 970 /Samsung Exynos 7 Series 9611)
P20 PRO'da hafıza kartı desteği ne yazık ki yok.
p20 pro android 9 ile gelirken A51 android 10 ile geliyor.
Samsung A51 bluetooth versiyonu daha güncel.(5.0/4.2)
P20 pro suya dayanıklı.
A51'de bildirim ışığı yok.
Huawei p20 pro usb sürümü yüksek.(3.0/2.0)
Samsung A 51 çok daha yeni.(2019, Aralık/2018, Şubat)
P20 pro 2 yaşìnda.Android 10 bu cihaz için son büyük güncelleme bundan sonra büyük güncelleme almayacak.Huawei alacaksan Nova5t veya P30 dan birini al derim.Kamera yönünden de p20 pro harika diyorlar yüz tanıma ve parmak izi hızı da iyiymis Android ve arayüz güncellemesi almaya devam ederse p20 pro almayı düşünüyorum
P20 pro eski bir cihaz ve bu cihazın ön kamerası,videosu berbat. Mate 10 pro da kullanılan kirin 970 var.Bu işlemcinin uygulama akıcılığı beş para etmez.Nova5t illaki alsın demiyorum alır almaz kendi tercihi.Şaşıyorum nova 5t diyip diyip durmayın o telefon o paraya alınmaz. İşlemcisi güçlü diyorlar telefon soğutmada iyi değil ki şarjını emiyor işlemci iyi olsa ne olacak.
Huawei P20 Pro - Samsung Galaxy A51 Karşılaştırması - Epey
Epey - Huawei P20 Pro - Samsung Galaxy A51 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
P20 pro vs a51 buyur.
P20 pro al geç. Boşver güncellemeyi filan. P20 pro tarihe iz bırakan telefonlardan biri. Güvenlik güncellemeleri diye düşünürsen eğer iphone al. Androide hiç bulaşma. Siz hiç duydunuz mu Türkiye de android güvenlik açıklığı nedeni ile parasının hepsi bankadan çekilen?
Kesin alacağın zaman elinde ki para miktarını ve beklentilerini yaz gğzel bir cihaz buluruz
Telefon üretiminden 1-2 yıl geçtikten sonra eski olarak niye nitelendirilir? Şimdi p20 pro güncel olan birçok cihaza kafa tutmuyor mu? Gündelik bir kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Eğer profesyonel anlamda bir karşılık isteniliyorsa zaten telefon kamerası tercih edilmez.P20 pro eski bir cihaz ve bu cihazın ön kamerası,videosu berbat. Mate 10 pro da kullanılan kirin 970 var.Bu işlemcinin uygulama akıcılığı beş para etmez.Nova5t illaki alsın demiyorum alır almaz kendi tercihi.
Niye eski denir onu cevaplayayım. 2 sene önce üretildiği için diyoruz. ona bakarsak nokia 5 ile note 2 de aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. O zaman note 2 güncel olmuş mu oluyor. Kafa tutar demek ayrı, yeni cihaz demek ayrı.Telefon üretiminden 1-2 yıl geçtikten sonra eski olarak niye nitelendirilir? Şimdi p20 pro güncel olan birçok cihaza kafa tutmuyor mu? Gündelik bir kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Eğer profesyonel anlamda bir karşılık isteniliyorsa zaten telefon kamerası tercih edilmez.
![]()
Updated: Huawei P20 Pro camera review
Please note: In September 2019, we updated the DXOMARK Mobile test protocol to cover ultra-wide-angle performance and renamed the protocol DXOMARK Camera. We also expanded our low-light testing and created the new Night sub-score, which incorporates the previous Flash score. We have retested...www.dxomark.com
Ön kamerayıda inceleyin buradan. Gayet iyi puanlara sahip. İşlemci olarak muazzam. Videolara ve kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.
![]()
Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro CLT-L09 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aynı özelliklere mi sahip? Aynı sayısal batarya kapasitesi, ram ve rom değerine sahip olunca hemen hemen mi oluyor? Bu değerlerin içine açıp bakın bakalım aynı mı? Note 2 de 4 G bile yok verdiğiniz örnek muazzam ???Niye eski denir onu cevaplayayım. 2 sene önce üretildiği için diyoruz. ona bakarsak nokia 5 ile note 2 de aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. O zaman note 2 güncel olmuş mu oluyor. Kafa tutar demek ayrı, yeni cihaz demek ayrı.
3500 e 2. El p20 pro bulunabilir. Güvenilir olur mu bilemem.Kamera yönünden de p20 pro harika diyorlar yüz tanıma ve parmak izi hızı da iyiymis Android ve arayüz güncellemesi almaya devam ederse p20 pro almayı düşünüyorum
İkiside alınmaz. A71 öneririm.Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??
A51 ile P20 Pro yu karşılaştırmamalısınız ilk çıktığı gün alıp hala o kadar çok memnun olan tanıdıklarım var P20 Pro adı üstünde Pro bir telefondur döneminin en iyi telefonlarından biridir ve şuanda bile aktif olarak kullanılabilecek bir telefon fakat Nova 5t yada P40 Lite gibi alternatiflerde düşünebilirsiniz.Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??
P20 Pro güzel cihaz ama huawei de p30 lite veya nova5t de var onlarıda düşüne bilirsin performans olarak onlarda harika cihazlarMerhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??
P30 lite kirin 710 kullanıyor nasıl performans olarak iyi?P20 Pro güzel cihaz ama huawei de p30 lite veya nova5t de var onlarıda düşüne bilirsin performans olarak onlarda harika cihazlar
Önemli olan sizin için kamera ise ever p20 pro Leica ile bir adım önde fakat süper makro yok. Nova 5T de ayrıca bu iş için tasarlanan bir kamera var. İşlemci performansının daha yüksek olması, Leica olmasada kaliteli fotoğraf ve video performansı ile bence Nova5T de düşünmelisiniz. Belirtiğiniz fiyat aralığına uygunluk açısından.Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??
ben olsam p20 pro alırdım telefonun özelikleri ve kullanırken akıcılığı çok güzel 6gb ram 128gb dahili depolaması ve 2.36ghz ile oldukça hızlı bir telefon tavsiye ederim.Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum ama arada kaldim HUAWEİ P20 PRO VE SAMSUNG A51 siz olsaniz hangisini alirsiniz neden??