Hangisini Almalıyım?

Kuzey42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.
Arkadaslar ucuz bi şekilde İphone 3 16GB aLdım. Ufak sorunları var pek ısınamadım telefona. İphone oLsunda çamurdan olsun ama hakkını yememek lazım :) . Onu satıp Telefon aLmak istiyorum. Aklımda Sony Ericcson Xperia x10 Mini Pro (Yandan kızaklı modeli) var. Veya Önerebileceğiniz telefon nedir ? Bütcem 600 Civarı filan. Yadımcı oLursanız Sevinirim (:

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iphone olsun da çamurdan olsun diyor ya bizim milletimiz işte bu yüzden bu kadar pahalıya satılıyor bu cihazlar.. 2. elleri sorunlu oluyor genelde diye bas bas bağırıyorlar. neyse gelelim tavsiye konusuna x10 mini pro şirin bir cihaz. android işletim sistemli bir smartphone. ekran boyutu küçük ve çözünürlüğü düşük. klavyeli olduğundan dolayı tasarımında biraz fazla kalınlık var. ayrıca sony ericsson bu modellerden yazılım desteğini yavaş yavaş çekiyor. bu sebeplerden ötürü android'in tadını daha fazla çıkartabileceğin cihazlara yönelmeni tavsiye ederim. misal huawei ideos x5, galaxy gio ve optimus one düşünülebilir.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu saydıklarım belirttiğin fiyat aralığında alınabilecek en iyi smartphone modelleridir. huawei ideos x5 tam bir fiyat performans ürünüdür mesela, galaxy gio ve optimus one'da arkasından gelir. listeye eklenebilecek pek fazla model yok harici olarak. bir tek galaxy fit eklenebilir ama onun da ekran çözünürlüğü berbat derecede kötü. general mobile ultimate slim var fiyatı uygun ama şarj süresi çok düşük. yani ilk 3 tavsiyenin haricindekiler pek yaramaz.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
600 lira ve civarı için x5,p503 ve gio en makul cihazlardır.. Bu 3'ü arasında karşılaştırma yapıp almak mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.. 3'üde fiyatlarının hakkını verebilecek en iyi smartphone'lardır.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Ben de satmayı düşünüyorum :D N8 700 TL istiyorum :P

Kuzey42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saydıgın modeller pek hosuma gitmiyor hocam ya .s

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Konu uygun bölüme taşındı

Bütçenize uygun anroid işletim sistemli telefonlara bakmanızı öneririm

Kuzey42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baska Bir Önerisi Olan Yardımcı Olabilirmi :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım telefonlar hoşuna ne açıdan gitmedi? yani tasarımı mı güzel değil sana göre, donanım özellikleri mi iyi değil? aradığın tam olarak nedir? kriterlerin nedir? ne amaçlı kullanacaksın telefonu? mesela sana şöyle birşey söyleyeyim oyun ve uygulamalar senin için önemli değilse fiyatı az biraz daha arttırarak samsung wave2 bulabilirisin. cihaz bada işletim sistemi kullandığı için uygulama konusunda androide göre oldukça kısıtlıdır. ha oyun da olsun, uygulama da olsun, sürekli gelişime açık olsun dersen androidli smartphone'lara bakacaksın. androidli olarak ta alınacak cihazları saydım sana: x5, galaxy gio, optimus one. harici olarak da nokia modelleri var zaten ama tutupta 600 lira verip nokia almak şu anda bana pek sağlıklı gelmiyor ama karar senin.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Merhabalar.
Arkadaslar ucuz bi şekilde İphone 3 16GB aLdım. Ufak sorunları var pek ısınamadım telefona. İphone oLsunda çamurdan olsun ama hakkını yememek lazım :) . Onu satıp Telefon aLmak istiyorum. Aklımda Sony Ericcson Xperia x10 Mini Pro (Yandan kızaklı modeli) var. Veya Önerebileceğiniz telefon nedir ? Bütcem 600 Civarı filan. Yadımcı oLursanız Sevinirim (:

REDFOKS arkadaşımın dediği gibi android işletim sistemli telefonlara bakmanız daha uygundur, bahsettiğiniz telefon son derece ideal bir telefon, ve güzel model gerçekten

yandan kızaklı modellere bakıyorsanız şayet sizin için uygun olabilir :)

Ama gidip teknomarketlerde incelemenici tavsiye ederim

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
huwaei ideos x5 düşün derim, sıfırı 540tl , sahibinden.com da buldum fatura tarihi 10kasım 2011 , 490tl diyordu 450 tl ye indi , düşün derim.

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blackmamba07'nin tavsiyeleri oldukça iyi bütçeniz için. Bende X5 veya Gio diyorum. Özellikle X5 ekran çözünürlüğüyle kendisine hayran bırakabilir. Lakin kamerası çok iyi olsun falan diyorsanız X5 ve Gio size yar olmaz. Gerçi kamerası çok iyi androidli bir cihaz da zor o paraya. En iyi f/p X5 :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dostum bence lg optimus me ye bakmalısın gayet iyi bir cihazdır hemde fiyat olarakta uygundur...android işletim sistemi vardır gayet güzel uygulamalarınıda indirirsin keyfine bakarsın :)

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/lg-p503-optimus-one-2-gb-hafiza-karti-_02.044.1165.0160.htm

Saçmalamayın arkadaşlar , İdeos X5 ile bir kıyaslayın bir kere İdeos'un işlemci 800mhz , LG'nin 600hmz. İdeos ile aynı özellikleri olan 1 telefon var oda HTC Desire Z . Htc'nin fiyatı 900tl

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
650 TL civarında Alcatel one touch var yeni çıktı forumda incelemesi var, 1,4ghz , 512 mb ram

ddyws

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence paranı boyle telefonlara harcama eskısı calısıyosa onu kullan :)