Hangisi kararsız kaldım.

Hangi telefonu almalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    11

emreucan0660

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon almayı düşünmekteyim. GM5+'ın özellikleri fiyatına göre uygun, cazip gözüküyor. 2 üretimi (serisi) ile çoğu hatanın da düzeltildiği, yazılım güncellemeleriyle ısınma ve şarj probleminin de düzeltildiği söyleniyor. İçimde hala oluşabilecek hatalar hakkında bir kuşkum var. Bir taraftan da LG G serisi alayım hem servisi de ilgili hem de sorunsuz, sağlam bir şekilde kullanayım diye düşünüyorum. Aynı şekilde XPERIA C4 ve Lenovo A7010'u da. Bir taraftan da GM5+'ı kullananlar memnun olduklarını beyan etmekteler. Aynı şekilde LG kullanıcıları da telefonun hiçbir sorunu olmadığını söylüyorlar. Şu an kararsız kaldım. Benim için oyuna ihtiyacım çok yok. Sıkılınca oynayabileceğim 1-2 çerez oyun yüklerim en fazla. Öyle telefonu kastıracak Asphaltmış, Real Racingmiş falan pek işim olmaz. Şarjı en azından gündelik kullanımda (sosyal medya - arama görüşme) 1 günü çıkarsın yeterli. Kamera olarak çok fazla bir beklentim yok ama 13 MP olursa benim için daha iyi olur ama kamera benim için ön planda değil anlayacağınız. Ram'ı böyle iyi, telefonu kastırmayacak şekilde olup, telefon mümkünse güncel olursa sevinirim. Bu yüzden GM5+'ı seçeneklerim arasına ekledim. Sonuçta 2 yıl boyunca gelecek bütün güncellemeleri ilk önce GM5+ alacak. Güncellik de benim için ön planda. GM5+'tan tek kuşkum hataları ve servis konusu. Kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim. LG alayım kafam rahat etsin de demiyor değilim. Çünkü çoğu yakından tanıdığım kişiler LG'nin G2, G3, G4 serilerini kullandı ve bana da tavsiye ediyorlar. Sağlam telefon, sorunsuz diyorlar. Çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var, bir fikri olan arkadaşlar sebebini de yazarlarsa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
G3 öneririm. A7010'a göre daha çok güncelleme alır.

exc4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hepsiburada Lg G4 al , dünyanın en hızlı şarj etme teknolojisi olan pil değiştirebilme özelliğine sahip bir telefon . 1200~ civarı Lg G4 yanında diğer arkadaşların esamesi okunmaz. Tek eksi yanı pil ömrü onunda çözümü 2. pil.

kka24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ucuza bulursan g4 yoksa gm5 plus