- Reaksiyon puanı
- 24
ya arkadaslar internet explorer mi iyi olue mozilla firefox mu iyi olur
gokhans19 dedi ki:Tabikide internet explorer 7.Firefox boş kullanmayın bence bi halta yaramaz.Güvenli dediğiniz tarayıcının 2.0.0.5 sürümü çıktıktan 2 gün sonra güvenlik açığı yüzünden 2.0.0.6 sürümü çıktı.Kandırmayın kendinizi.
Firefox 24 saniyesini tamamlamadan güvenlik açığı verdi.Tabi adamlar hantal oldukları için yeni sürümü 3 gün sonra çıkardı..xvolvox dedi ki:gokhans19 dedi ki:Tabikide internet explorer 7.Firefox boş kullanmayın bence bi halta yaramaz.Güvenli dediğiniz tarayıcının 2.0.0.5 sürümü çıktıktan 2 gün sonra güvenlik açığı yüzünden 2.0.0.6 sürümü çıktı.Kandırmayın kendinizi.
Ona bakacaksan internet explorer 7 daha 24 saatini tamamlamadan güvenlik açığı verdi
http://shiftdelete.net/site/content/view/919/66/
adobe_microsoft dedi ki:neden İE mi Firefox mu dedin opera var safari var dime bana göre en iyisi safari![]()
Faka basmak bu olsa gerek.hemicuda dedi ki:Gökhans19 dostumuz Bill Gates'e aşık..Microsoftun her çıkardığı şeye bayılıyor bir koşu gidip Vista alması bunun delili.AMD'mi İntel'mi desek'de İntel diyecek çünkü İntel kullanıyordur.
gokhans19 dedi ki:Faka basmak bu olsa gerek.hemicuda dedi ki:Gökhans19 dostumuz Bill Gates'e aşık..Microsoftun her çıkardığı şeye bayılıyor bir koşu gidip Vista alması bunun delili.AMD'mi İntel'mi desek'de İntel diyecek çünkü İntel kullanıyordur.![]()
![]()
1-Vistayı almadım indirdim(bill gatesi sevmemin nedeni yaptığı işleri ve çalışma azmini takdir etmemdir..)
2-AMD kullanıyorum ve intelden nefret ediyorum (AMD sempron 3000+ 1.80ghz)
Mac kullanmıyorum ama korsanını bulursam neden olmasın.Gerçi vistadan memnunum ama mac cdsi veren biri olursa onuda kurup kullanırımhemicuda dedi ki:gokhans19 dedi ki:Faka basmak bu olsa gerek.hemicuda dedi ki:Gökhans19 dostumuz Bill Gates'e aşık..Microsoftun her çıkardığı şeye bayılıyor bir koşu gidip Vista alması bunun delili.AMD'mi İntel'mi desek'de İntel diyecek çünkü İntel kullanıyordur.![]()
![]()
1-Vistayı almadım indirdim(bill gatesi sevmemin nedeni yaptığı işleri ve çalışma azmini takdir etmemdir..)
Böyle faka bastı isek sorun yok...netice'de yanılgımın karşılığı iyi çıktı.
Mac ve OS X konuların'da da yanılırız inşaallah.
gokhans19 dedi ki:Mac kullanmıyorum ama korsanını bulursam neden olmasın.Gerçi vistadan memnunum ama mac cdsi veren biri olursa onuda kurup kullanırımhemicuda dedi ki:gokhans19 dedi ki:Faka basmak bu olsa gerek.hemicuda dedi ki:Gökhans19 dostumuz Bill Gates'e aşık..Microsoftun her çıkardığı şeye bayılıyor bir koşu gidip Vista alması bunun delili.AMD'mi İntel'mi desek'de İntel diyecek çünkü İntel kullanıyordur.![]()
![]()
Böyle faka bastı isek sorun yok...netice'de yanılgımın karşılığı iyi çıktı.
Mac ve OS X konuların'da da yanılırız inşaallah.![]()
![]()
![]()