Eray60
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hangisi iphone x yada samsung galaxy s9+.
Neden?
Neden?
Yeni çıkacak iphone'ların fiyatı 7000'leri bulmayacak,çünkü 1000$ fiyatla piyasaya sürülen X'leri amerikalılar bile almadı,onlara bile pahalı geldi,fiyat politikalarını değiştrecekler.Note 9
X çok pahalı. O fiyatlara çıkar Note 9 o beklenmeden (ve fiyatı 7000i bulacak yeni iPhonelar) bu kadar pahalı telefon almayın
En kötü ihtimal S9 Plus'un kalemlisi olacak. E piyasada o lider olduguna göre bunları konuşmaya gerek yokYeni çıkacak iphone'ların fiyatı 7000'leri bulmayacak,çünkü 1000$ fiyatla piyasaya sürülen X'leri amerikalılar bile almadı,onlara bile pahalı geldi,fiyat politikalarını değiştrecekler.
Ortada ne note 9 var ne yeni iphone modelleri var,siz hemen olmayan note9'u tavsiye ediyosunuzÇıkmayan telefonları inceleyip hemen burda bildirimde bulunmanız takdire şayan.Note 9'u elinizde varsa bizde görmek isteriz,incelemenizi.
Çok var ve hepsi mutlular çünkü ben sizin gibi belli bir markanın fanboyu değilim F/P oranını gözetip öneriyorum. İlle de iOS(çöpos daha uygun benceS9 piyasada lider vs değil.Sizinle teknoloji konusunda konuşmaya gerek yok orası doğru,ios cihaz yerine nokia alın diyen biriyle ne konuşulurki
İnşallah sizi dinleyip telefon alan çok insan yoktur.
ben fanboy değillim,cihazım android.İos sizin demenizle çöp olmuyor.Ben android e çöp demiyorum,ama siz şahsi kompleksleriniz yüzünden ios gibi tüm dünyada kabul görmüş bir yazılıma çöp diyebiliyorsunuz,fanboy sizin gibilere diyorlar.Forumun kalitesi düşüyor sizler gibi insanlar yüzünden.Çok var ve hepsi mutlular çünkü ben sizin gibi belli bir markanın fanboyu değilim F/P oranını gözetip öneriyorum. İlle de iOS(çöpos daha uygun bence) diyenlerden farkın var.