Hangisi iphone x yada samsung galaxy s9+.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eray60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eray60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangisi iphone x yada samsung galaxy s9+.
Neden?

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
İkiside farklı sistem hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsan öncelik olarak onu seçiceksin tabiki ha android istiyorsan note 8 veya s9 arası olur iphone araya almayın.

Eray60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem olarak ios ama teknik acidan s9+ mesela sesi veya kamerasi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
S9+ hemen hemen her alanda üstün ve daha ucuz kamera ekran batarya ses performansı olarak daha iyi.Ama Ar emoji olayını geliştirmesi gerekiyo

Eray60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok sağolun

Reaksiyon puanı
13
S9+ çünkü donanım ve teknik açıdan çok daha üstün. Ayrıca üzerinde bir çentik yok :tearsofjoy:

dizigen

Asistan
Reaksiyon puanı
37
İos'u herzaman android'e tercih etmeme rağmen,iphone X beğenmdiğim bir cihaz,tasarımı vs..Hediye vericek olsalar S9 seçerdim :) Ama yıl sonuna doğru düzgün cihazlar çıkarabilir apple.Şu an ios cihaz almak için çok iyi bir zaman değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 9
X çok pahalı. O fiyatlara çıkar Note 9 o beklenmeden (ve fiyatı 7000i bulacak yeni iPhonelar) bu kadar pahalı telefon almayın

dizigen

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Note 9
X çok pahalı. O fiyatlara çıkar Note 9 o beklenmeden (ve fiyatı 7000i bulacak yeni iPhonelar) bu kadar pahalı telefon almayın
Yeni çıkacak iphone'ların fiyatı 7000'leri bulmayacak,çünkü 1000$ fiyatla piyasaya sürülen X'leri amerikalılar bile almadı,onlara bile pahalı geldi,fiyat politikalarını değiştrecekler.
Ortada ne note 9 var ne yeni iphone modelleri var,siz hemen olmayan note9'u tavsiye ediyosunuz :) Çıkmayan telefonları inceleyip hemen burda bildirimde bulunmanız takdire şayan.Note 9'u elinizde varsa bizde görmek isteriz,incelemenizi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeni çıkacak iphone'ların fiyatı 7000'leri bulmayacak,çünkü 1000$ fiyatla piyasaya sürülen X'leri amerikalılar bile almadı,onlara bile pahalı geldi,fiyat politikalarını değiştrecekler.
Ortada ne note 9 var ne yeni iphone modelleri var,siz hemen olmayan note9'u tavsiye ediyosunuz :) Çıkmayan telefonları inceleyip hemen burda bildirimde bulunmanız takdire şayan.Note 9'u elinizde varsa bizde görmek isteriz,incelemenizi.
En kötü ihtimal S9 Plus'un kalemlisi olacak. E piyasada o lider olduguna göre bunları konuşmaya gerek yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
:) S9 piyasada lider vs değil.Sizinle teknoloji konusunda konuşmaya gerek yok orası doğru,ios cihaz yerine nokia alın diyen biriyle ne konuşulurki :) İnşallah sizi dinleyip telefon alan çok insan yoktur.
Çok var ve hepsi mutlular çünkü ben sizin gibi belli bir markanın fanboyu değilim F/P oranını gözetip öneriyorum. İlle de iOS(çöpos daha uygun bence :D ) diyenlerden farkın var.

dizigen

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Çok var ve hepsi mutlular çünkü ben sizin gibi belli bir markanın fanboyu değilim F/P oranını gözetip öneriyorum. İlle de iOS(çöpos daha uygun bence :D ) diyenlerden farkın var.
ben fanboy değillim,cihazım android.İos sizin demenizle çöp olmuyor.Ben android e çöp demiyorum,ama siz şahsi kompleksleriniz yüzünden ios gibi tüm dünyada kabul görmüş bir yazılıma çöp diyebiliyorsunuz,fanboy sizin gibilere diyorlar.Forumun kalitesi düşüyor sizler gibi insanlar yüzünden.
İos'la sıkıntınız nedir bilemiyorum,ya alamıyorsunuz maddi imkan yok.Yada android için size asgari ücret veriyorlar.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İki telefonda kötü değil karar vereceğiniz ios'mu android'mi İos'ta en yeni X Android'te en yeni S9+

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
s9+ derim.Hem bataryası daha iyi hemde kamerası.

ir10

Asistan
Reaksiyon puanı
18
BENCE İkiside cirkin S9+ kenarlari cok yuvarlak ve arka kamerasinin konumu guzel degil xtede centik var kamerasi trafik lambasi gibi eger android alcaksan note8 al iPhone alcaksan 8+ al

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
S-Pen kullanmayan bir kişi için Note 8'in S9 Plus'a karşı neredeyse hiçbir avantajı yok bunun yanında S9 Plus'un bariz üstün tarafları var. Neden Note 8 alsın ki?