Hangisi Hack Için Daha Iyi?

Hangi hack sistemini seçerdiniz?

• Kali

• BlackArch

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Ne yapacaksınız Hack derken?
Blackarch bildiğim kadarı ile hemen hemen Linux desteği olan tüm tool'lar var içinde. Bu yüzden ISO dosya boyutu 16 GB ve üzeri oluyor.
Kali Linux'da size yetecek kadar tool olduğuna eminim. İkisinde güzel ama Blackarch bakma imkanım olmadı.

Son düzenleme:

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Ben şahsen Kali Linux'u kullanırım. Daha compact,kolay,güvenilir ve en önemlisi 20 gb alan istiyor
Evet, kali linux bu işler için yeterli ve güzel ama blackarch yüksek ihtimal daha hızlıdır. Ama Kali'nin bizde yeri ayrı. ?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Ben arayüz olarak Arch sevmiyorum. O "dark" temayı biraz değişik vermişler hoşuma gitmiyor. Kali indirip kendinize göre KDE, GNOME, Xfce seçebilirsiniz üstüne "sudo apt install kali-linux-everything" komutuyla bütün araçları indirebilirsiniz. Ayrıca arkasında NetHunter gibi bir şirket olduğundan destek olarak da uzun sürecektir. Araç bakımından Arch'da ne varsa ya alternatifi ya kendisi Debian'da var zaten.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Ben arayüz olarak Arch sevmiyorum. O "dark" temayı biraz değişik vermişler hoşuma gitmiyor. Kali indirip kendinize göre KDE, GNOME, Xfce seçebilirsiniz üstüne "sudo apt install kali-linux-everything" komutuyla bütün araçları indirebilirsiniz. Ayrıca arkasında NetHunter gibi bir şirket olduğundan destek olarak da uzun sürecektir. Araç bakımından Arch'da ne varsa ya alternatifi ya kendisi Debian'da var zaten.
Kapı zaten rolling bir sürüme sahip.

41ph337h4

Doçent
Reaksiyon puanı
582
Tam NASA'yı hackleyecekken Debian tabanlı olduğu için Kali çöktü ?. Şaka bir yana Blackarch'ta yüklemek istediğin her şeyi kendin seçiyorsun yani daha minimal.