Nonvalid27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 255
Diyelim bir şirketten, güvenlik duvarlarını test etmek için iş aldınız. Hangi sistemi seçerdiniz?
Ben şahsen Kali Linux'u kullanırım. Daha compact,kolay,güvenilir ve en önemlisi 20 gb alan istiyorDiyelim bir şirketten, güvenlik duvarlarını test etmek için iş aldınız. Hangi sistemi seçerdiniz?
Evet, kali linux bu işler için yeterli ve güzel ama blackarch yüksek ihtimal daha hızlıdır. Ama Kali'nin bizde yeri ayrı. ?Ben şahsen Kali Linux'u kullanırım. Daha compact,kolay,güvenilir ve en önemlisi 20 gb alan istiyor
Cidden blackarch'taki tooların kullanıcaklarınız zaten kali de yüklü olarak geliyor kullanmayacaklarınızıda isterseniz indirirsinizBen şahsen Kali Linux'u kullanırım. Daha compact,kolay,güvenilir ve en önemlisi 20 gb alan istiyor
Kapı zaten rolling bir sürüme sahip.Ben arayüz olarak Arch sevmiyorum. O "dark" temayı biraz değişik vermişler hoşuma gitmiyor. Kali indirip kendinize göre KDE, GNOME, Xfce seçebilirsiniz üstüne "sudo apt install kali-linux-everything" komutuyla bütün araçları indirebilirsiniz. Ayrıca arkasında NetHunter gibi bir şirket olduğundan destek olarak da uzun sürecektir. Araç bakımından Arch'da ne varsa ya alternatifi ya kendisi Debian'da var zaten.
Yanlış bilmiyorsam BlackArch da her 3 ayda bir güncelleniyor bir farkı yok şu an için.Kapı zaten rolling bir sürüme sahip.