Hangi Windows Sürümünü Seçmeliyim?

Oruch379

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Virus programları kullanmayı sevmem. Fazla ram ve işlemci kullanıyorlar. Windows 7 de artık kullanamam. Programların sıkıntı çıkarma ihtimalleri yüksek. Gerek yok yani.

Oruch379

Asistan
Reaksiyon puanı
48
2011 yılından bu yana gereksiz cevapların ile iyi mesaj kasmışsın sen hiç uyumuyorsun temel ihtiyaçlarını karşılamıyorsun sanırım? 54.264 mesaj sayısı nedir. Bundan mı kullanıyorsun? Ekli dosyayı görüntüle 78788
:DÇokta yanlış yapmıyor aslında. O da kendi bildiğini başkalarına vermeyi amaçlamış. Evet bazı şeylerde yanlış fakat bazen çok yardımcı olduğu aşikar..

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
:DÇokta yanlış yapmıyor aslında. O da kendi bildiğini başkalarına vermeyi amaçlamış. Evet bazı şeylerde yanlış fakat bazen çok yardımcı olduğu aşikar..

Yok be hocam 2016 yılından bu yana bu forumda takılırım eskiden aktif değildim başka bir forumda olduğum için son zamanlarda sürekli aktif geziyorum yardımcı oluyorum bu forumda conficker ile vectorr forumun cidden trol kullanıcıları. Merak ediyorum yaşlarını. Conficker her konuda bak her konu diyorum sürekli linux kurun linuxun şu şu versiyonunu kurun vs sürekli bunları yazıyor vectorr ise saçma sapan donanım önerileri veriyor. Zaten vectorr donanım bölümünden engellendi diye biliyorum donanım bölümündeki konulara cevap yazamıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
En guncel windows kullanilmali o 10 yarin Magic Os cikarsa o 10'dan daha iyi olur.