HARBİKIZ
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 117
Arkadaşlar, hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz sebeplerini yazar mısınız lütfen.
W-10 Kullanıyorum kafam rahat.W10 cuyuz usta
yeni sistem alınca w11 ci oluruz
Tamamen disk meselesi, ssd varsa aynı oluyorlar. Ama onlar da ucuz değilEmekli ettiğim bilgisayarımda Windows 7 kullanıyorum. Türkiye ekonomisinde Windows 10, 11 destekleyecek bir bilgisayar almak zor.
Sistemim desteklemiyor Windows 10 kullanıyorum.Arkadaşlar, hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz sebeplerini yazar mısınız lütfen.
Tam üstüne bastınız benim ki de 2010.11 dışı kullananın pc si 2008 modeldir.
w11 i ben fazla beğenmedim11 dışı kullananın pc si 2008 modeldir.
Gözüm alışmış W10'a başkasına bakamıyorum.1.5 yıldır 11 kullanıyorum windows olarak. Sebep görünümü daha çok hoşuma gidiyor.![]()
Gözüm alışmış W10'a başkasına bakamıyorum.![]()
Bakalım kaldıracak bilgisayara geçersem denerim sizin için.Ben aksine hızlıca alıştım Win10 kullanırken rahatsız oluyorum.![]()
Yanlış anlama ama ssd olmasa işletim sistemlerinin asıl hız farkı ortaya çıkıyor.Windows 11'in görünümü aslında güzel. Bilgisayarıma gayriresmi yollarla yüklediğimde ben gayet sevmiştim kendisini. SSD ya da yeni bir PC alırsam direk yükleyeceğim bir sistem olacak. Çünkü 11 yıllık bilgisayarımda Windows 10 ve 7'den daha iyi grafik performansı sunuyor Windows 11.
Katılıyorum bende de Windows 8.1 ve Windows 8.1 Pro yüklü iki bilgisayar var ve ikisine hızlı ve sorunsuz çalışıyor (İki bilgisayarda 10 yıllık) ve (Orjinal OEM lisanslı Windows yüklü)Yanlış anlama ama ssd olmasa işletim sistemlerinin asıl hız farkı ortaya çıkıyor.
Kuşkusuz 8.1 pro hepsini hız konusunda 10 çarpar 11 böler hdd olan sistemlerde.
Hdd de böyle hızlı çalışan sistem SSD ye kurulursa ne olur? Artık yapmıyorum fakat bilgisayar boot ekranından sonra 5'e kadar sayıyorum sistem önümde.
PC müsait ama Windows 11'e 4'üncü şansı vermeyeceğim. En azından şimdilik.Pc si müsait olan herkese w11 kullanmasını tavsiye ederim.
Ben tavsiye etmiyorum.Pc si müsait olan herkese w11 kullanmasını tavsiye ederim.
şu an da en güvenli sürüm bu.PC müsait ama Windows 11'e 4'üncü şansı vermeyeceğim. En azından şimdilik.