Hangi Windows Sürümü ?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar oyun oynuyorum genelde eskiden sorun yoktu ama şuan acayip kasma takılma fps sorunu yaşıyorum Windows 10 x64 1709 kullanıyorum araştırmalarım sonucu 1703 ve 1706 sürümlerini öneriyorlar oyun için siz ne düşünüyorsunuz ? Windows 7 yada 8.1 kurmak ta istemiyorum açıkçası. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende 1709 sürümündeyim. Düne kadar bir yavaşlama mevcuttu. Gelen bir güncelleme ile yavaşlama sorunu giderildi. Bence PC' yi en son güncel halde tutmak daha iyi ve sağlıklı. Güncellemeleri manuel kontrol edin, sorun giderme bölümünden uptade' yi taratın.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bende 1709 sürümündeyim. Düne kadar bir yavaşlama mevcuttu. Gelen bir güncelleme ile yavaşlama sorunu giderildi. Bence PC' yi en son güncel halde tutmak daha iyi ve sağlıklı. Güncellemeleri manuel kontrol edin, sorun giderme bölümünden uptade' yi taratın.
Hocam taratıyorum ama güncelleme bulmuyor ya herkes güncellemiş bir bende güncellenmiyor sanırım anlamadım bu durumu.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hocam taratıyorum ama güncelleme bulmuyor ya herkes güncellemiş bir bende güncellenmiyor sanırım anlamadım bu durumu.
Mesajımda belirttim sorun Ayarlar + Güncelleştirme ve Güvenlik +Sorun Gider (sol bölümde) +Windows Uptade' yi tıklayın sistem tarama yapsın bozukluk varsa düzeltiyor ve bu taramadan sonra tekrar güncellemeyi denetleyin.

karatoprakfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bendede şuan kasma var üstelik bilgisayarımı daha yeni aldım. Bu yavaşlatmayı nasıl giderebiliriz

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
1709 - 16299.251 sürümündeyim PC' de. W10 Pro

---- Mesajlar birleştirildi ----

bendede şuan kasma var üstelik bilgisayarımı daha yeni aldım. Bu yavaşlatmayı nasıl giderebiliriz
W10' un hangi sürümündesiniz is derleme numarası kaç yeni PC' nizin?

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Allah belasını versin bu Windows 10'un ya şimdide neye tıklasam mmc.exe bu uygulama güvenliğiniz için engellendi hatası verip duruyor update windows store falan hiçbiri çalışmıyor şuan :(

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Allah belasını versin bu Windows 10'un ya şimdide neye tıklasam mmc.exe bu uygulama güvenliğiniz için engellendi hatası verip duruyor update windows store falan hiçbiri çalışmıyor şuan :(
Neden böyle bir hata veriyor ki bu?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Neden böyle bir hata veriyor ki bu?
Hocam onu çözdüm şimdide ağ simgesi kayboldu windowsun hiçbir programı internete bağlanmıyor ağ ayarlarına giriyorum bağlantı yok gösteriyor ıpv4 ıpv6 bağlantı yok diyor ama internete girebiliyorum nedeni ne bunun biliyormusunuz ? Yemin ederim dünyada Windows 10 kadar saçma ve sorunlu işletim sistemi yok ya

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hocam onu çözdüm şimdide ağ simgesi kayboldu windowsun hiçbir programı internete bağlanmıyor ağ ayarlarına giriyorum bağlantı yok gösteriyor ıpv4 ıpv6 bağlantı yok diyor ama internete girebiliyorum nedeni ne bunun biliyormusunuz ? Yemin ederim dünyada Windows 10 kadar saçma ve sorunlu işletim sistemi yok ya
Sorun gider bölümünden bağlantı sorunları bölümüne girip taratın kendi kendine düzeltmesi lazım.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Sorun gider bölümünden bağlantı sorunları bölümüne girip taratın kendi kendine düzeltmesi lazım.
Yapıyorum hocam yeniden başlatıyorum çözmüyor aynı hatayı tekrar buluyor bunu çıkaranın Allah belasını versin

Şuan sıfır kurulum yaptım gerekli Updateleri indirip kuruyorum testlere başlıyacağım inşallah bütün sorunlarım kökten çözülür

Edit : Hocam dediğiniz update geldi onuda kurdum fakat şuan acayip yavaşlık var sistemde Ccleaner ve Glary Utilities kullanıp deniyeceğim var mı başka önerileriz şu ayarı yap şunu kapat dedikleriniz ?

Son düzenleme: