Hangi Virüs Programı

snpr10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a baylar ve bayanlar bilgisaray en iyi virüs programı hangisi? virüslü program olursa hemen tespit etcek yüklemıcek,indirmecek bir virüs programı ıstıyom

2.sorum ise orjınal vırus programı ıle internetten ücretsiz indirdiğin virüs programı arasındakı fark ne ??

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
S.a baylar ve bayanlar bilgisaray en iyi virüs programı hangisi? virüslü program olursa hemen tespit etcek yüklemıcek,indirmecek bir virüs programı ıstıyom

2.sorum ise orjınal vırus programı ıle internetten ücretsiz indirdiğin virüs programı arasındakı fark ne ??

2. soruna cevap legal satın alırsan lisans sorunu yaşamazssın.

Önerebileceğim antivirüsler ücretsiz avast, ücretli Kaspersky.

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Ücretsiz Avira Free Tavsiye Ederım..

Ucretlı Ile Ucretsız ARasında Fark Yok Program Aynı Sadece Zaman (30) gun Deneme Suresı Olayı var Ozellıkler Aynı..

Free Ucretsiz Anlamında Oldundan,, Avira Free Katagoriye Gore En Iyısı Bana Gore..

Alternatif Olarakta Avast Free Olabılır..

Avira Burdan..

Avast Burdan..

Temın Edebılırsın.. Kolay geLsın..

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
norton 360 tavsiye ederim ben kullanıyorum gayet memnunun artı 8 uyumu var 8.1 de olur %90 otomatik sistem optimiize de gerçekten çok güzel aynı zamanda hafif söylerken ben bile inanamıyorum fakat gerçekten hafif sistemi çok yormuyor =)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
norton 360 tavsiye ederim ben kullanıyorum gayet memnunun artı 8 uyumu var 8.1 de olur %90 otomatik sistem optimiize de gerçekten çok güzel aynı zamanda hafif söylerken ben bile inanamıyorum fakat gerçekten hafif sistemi çok yormuyor =)
Aynen sistemi kasıyor diyenleri anlamıyom dolu virüs programı denedim aralarında en az kasan diyebilirim performansa gelincede en iyi 3 e girer 1 kaspersky 2-norton360 3-avira internet sec. bence

muammertp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender tavsiye ederim ben kullanıyorum hiç bi kötülüğünü görmedim :) ücretlidir tam senin istediğin gibi :D

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ucretsiz olarak bildigim avast var ama ucretsiz oldugundan emin degilim

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ücretli Kaspersky Ücretsiz Avira antivirüs+ comodo firewall...

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ücretsiz en iyi antivirüs avas en iyisi f secure f secure ne yaa deme testlerde her zaman kasperskyı geçip 1.olan antivirüs kullandım aşırı iyi bi tasarımı ve güçlü bi motoru var ama bitti seriali şimdi avast kullanıyorum full son sürüm oda çok iyi gelişmiş şuan pc jet gibi virüsü buluyo anında tefe koyuyo

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ücretli olarak AVG İnternet Security 1 Yıllık bedava sürümü vardı forumda onu kullanabilirsin ;)