Arkadaşlar konuyu direk özetliyorum, oturduğumuz bölgede aşırı elektrik gidip gelme durumu olabiliyor bu yüzden UPS almaya karar verdim.
UPS'yi bağlamayı düşündüğüm bir prizim var uzama 6'lı bu prizde sadece, 1 adet kasa max230w olması lazım, 1 adet 21 inç monitör, 1 adet modem, 1 adet 2+1 ses sistemi, 1 adet ps4 bağlı durumda ( pc açtığım zaman ps4 açmıyorum ps4 açtığım zaman pc acmıyorum yanı birisi banko kapalı durumda oluyor), elektrik kesildiği için bina jenaratörü kesintiden sonra 2-3 saniye sonra devreye giriyor bu jeneratör devreye girene kadar UPS'in sistemler kapanmadan idare etmesi gerekiyor amaç bu.
Benim internet üzerinden incelediğim 3 Adet UPS var,
1-) TUNCMATIK DIGITECH PRO 650VA LCD LINE INTERACTIVE SİYAH UPS 214TL
2-) TUNCMATIK Lite II 650 VA 360 W Line-Interactive UPS 125TL
3-)TUNCMATIK LITE II 850VA LINE INTERACTIVE UPS 190TL
Fiyat olarak 200-220 bandını geçmezse problem çıkarmaz başka önerisi olan varsa da önerilerini ve görüşlerini alabilirim.
Öneri ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
UPS'yi bağlamayı düşündüğüm bir prizim var uzama 6'lı bu prizde sadece, 1 adet kasa max230w olması lazım, 1 adet 21 inç monitör, 1 adet modem, 1 adet 2+1 ses sistemi, 1 adet ps4 bağlı durumda ( pc açtığım zaman ps4 açmıyorum ps4 açtığım zaman pc acmıyorum yanı birisi banko kapalı durumda oluyor), elektrik kesildiği için bina jenaratörü kesintiden sonra 2-3 saniye sonra devreye giriyor bu jeneratör devreye girene kadar UPS'in sistemler kapanmadan idare etmesi gerekiyor amaç bu.
Benim internet üzerinden incelediğim 3 Adet UPS var,
1-) TUNCMATIK DIGITECH PRO 650VA LCD LINE INTERACTIVE SİYAH UPS 214TL
2-) TUNCMATIK Lite II 650 VA 360 W Line-Interactive UPS 125TL
3-)TUNCMATIK LITE II 850VA LINE INTERACTIVE UPS 190TL
Fiyat olarak 200-220 bandını geçmezse problem çıkarmaz başka önerisi olan varsa da önerilerini ve görüşlerini alabilirim.
Öneri ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.