Hangi Üniversiteyi Seçmeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aoa98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aoa98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sınava sözelden girdim Türkçe,Tarih ve Coğrafya bölümleri tutuyor. Arkadaşlar burda konuyu bölüp bir şey anlatmak istiyorum ben asosyal bir insanım toplumla ilişkilerim sıfır denecek kadar az, kendimi iyi ifade edemiyorum bu yüzden bu bölümler bana çok ters kaçıyor. Aslında benim yapmak istediğim Kpss'yi kazanarak gardiyan veya katip olmaktı fakat önümüzdeki Kpss'yi kazanacağımı düşünmüyorum bu yüzden 1 sene üniversite okuyup dondurarak 2018 Kpss'sine sıkı bir şekilde hazırlanarak memur olmak şimdi ki hedefim. Sorun şu ki hangi üniversiteyi seçmeliyim ben coğrafyayı seviyorum ama mantığım türkçe diyor. Bir de şöyle bir sorum var bu saydığım bölümlerin hepsinde sunum gibi topluluk karşısında bir şeyler anlatmak gibi bani zorlayacak ders veya ödevler çok oluyor mu? Umarım düşüncelerimi doğru bir şekilde anlatmışımdır. Hatalarım için kusura bakmayın.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Asosyal biri olabilirsin ama üniversite hayatında bu değişecek fazla düşünmene gerek yok. Neyi istediğine karar ver ve üniversite tercihleri için öğretmenlerden yardım al