Hangi türden siteler kazandırır?

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar.Yeni bi site açacagım, suan iceriği önemli değil benim için reklam geliri önemli aklımda iki soru var ve sizden yardım isteyeceğim.

1-Ne tür bi site daha cok kazandırır

2-Hangi reklamcılık güvenilirdir, hangisi tıklama başına fazla para öder?

Gözlemlerime göre google adsense en güvenilir olan fakat çok getirisi olmadıgını düşünüyorum.İşte iş buraya gelince kafamdaki herşey allak bullak oluyor.Örneğin bir oyun sitesi acıpta teknoloji ürünleri reklamından alan parayla bi kadın bakım sitesi acıp google+krem(vs)lerden alacagım reklam ücreti arasında cok fark olurmu bunları bilmiyorum.Basit ama tutucak bir site yapmak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bir çok reklam ortaklık sistemi var ama en güveniliri Adsense'dir. Gittigidiyor, adport, adtech, adworld falan da kullanabilirsin ancak ödemeler konusunda güvenirlikleri tartışılır.

Kadın sitesi daha karlı olabilir çünkü oyun ve teknoloji sitesi çok fazla bulunmaktadır,hit sağlamak zor olur, hem de teknoloji konusuyla ilgili insanlar bilinçlidir, reklamlarına tıklamazlar ;)

Bloggeryum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Basit bir site ve kısa yoldan büyümesini istiyorsan en iyisi blog dur.
Çünkü blogcu dayanışması ile kısa sürede üst sıralara çıkabilirsin.
Eğer blog açacaksan ve tutmasını istiyorsan senin kendi yazıların olmalı.
Güzel yazabilmek için de bilgi sahibi olduğun bir konu olması gerekir.
Hangi konuda daha iyi yazabiliyorsan o içerik sana çok kazandırır.
Bence önemli olan yazılarına hayran bir kitle oluşturmaktır.
Yani tıklama başına verilen miktar değil.
Bir tıklama sana 0,02 dolar kazandırabilir ama bir ziyaretçi sana yüzlerce ziyaretçi kazandır.
Bu düşünceyle yola çıkarsan emin ol çok kazanırsın.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bence teknoloji siteleri bu aralar çok takip ediliyor... Ancak kaberdey arkadaşada katılmamak elde değil... Çok doğru söylüyor ama şahsen ben kadın olsaydım şimdi Kaberdey e ne diyon sen be derdim...