İkisinide almak yerine neden Sony Xz veya Mi6 almıyorsun ?
Hocam Hauwei ve Apple hariç hangi garanti iyi ki ?Sony servisi berbat. telefon tasarımı kalas ve yıllarca kötü kameralar yaptığı için sevmiyorum hocam ondan. mi6 hakkında ise bilgim yok xiaomi nin rom sorunundan dolayı korkuyorum
Hocam Hauwei ve Apple hariç hangi garanti iyi ki ?
Tasarım konusunda bişey diyemem kişiden kişiye değişir. Mi6 rom olayını artık çözdüler bence ya. Yıllarca rom rom rom romAdamlar halletti artık arada sıkıntı olabiliyor tabi
Hangisi daha uzun süre güncelleme alır ?Mi6 yada Axon 7 diyorum ben ya.
Ama içimden htc10 demek gelıyor fakat ekranından yana bazı sorunlar yaşanabiliyormuş forumdada bu sorunları dile getiren arkadaslarımız var...
Mi6: Efsane performans ve kamera deneyimi
Axon 7: Efsane ötesi ses ve kaliteli malzeme + garanti ve garantisi yanlış bilmiyorsam kısa süreliğine bazı kasko gibi şeyler sunuyor
Kardeş çok yardımcı oluyorsun teşekkür ederim de hala karar veremedim Axon 7 nin distribütör garantili olması çok daha iyi oluyor ama uzun süreli kullandirmaz gibi 1 sene geçti üzerinden 1 seneye güncelleme desteğini keser gibi HTC 10 da da öyle olur mi6 uzun süreli kullanım ve pil için çok iyi ama garanti sebebiyle kararsız kaldımKardeşim p9u direk hemen direk ele kesinlikle ele .
Kulaklığı bilmem hoparlörde HTC 10 ve Axon 7 yarışır ve büyük ihtimal Axon 7 alır . Kulaklık tarafı biraz şey karışık .
HTC 10un kamerası en iyi kamera olabilir ama Mi6da tatmin eder şimdi mi6 zaten biliyorsundur bunların en güçlüsü
P9 dışında hepsi iyi cihaz hepsi çok kuvvetli
Götürmeme gibi bir durum değil güncelleme almak uzun süre gideceği anlamına gelmez p9u boşver Axon 7 ve HTC 10da Snapdragon 820 var daha düne kadar amiral islemciydi daha düne kadar 3-4 sene götürüyordu noldu 835 çıkınca gücünü mü budadılar bunun götürmekse mesele Axon 7 mi6 ve HTC 10 götürür merak etmeKardeş çok yardımcı oluyorsun teşekkür ederim de hala karar veremedim Axon 7 nin distribütör garantili olması çok daha iyi oluyor ama uzun süreli kullandirmaz gibi 1 sene geçti üzerinden 1 seneye güncelleme desteğini keser gibi HTC 10 da da öyle olur mi6 uzun süreli kullanım ve pil için çok iyi ama garanti sebebiyle kararsız kaldım
Kardeşim telefonu çok fazla kurcalıyorsan android yok fazla kurcalamıyorsan sadece günlük aktiviteler ise ios. Android diyorsan yalnız note 5 ele gitsin her konuda pişmanlıktır onu söyliyim alacaksın s6 s7 ideal. İos diyorsan hem hız stabil görünüm olarak iPhone 6 sana yeter.
Hocam ikisinide almam. hem bütçem uymuyo hem kriterlerim. sırf emla var diye 6 ya o parayı vermem hiç bi özelliği yok telefonun. note 5in s6 nın ve hatta s7 nin bile şarj problemi var özellikle s6![]()