despotr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 36
Arkadaşlar 5500 ₺ bütçem var normalde gözüm Samsung Galaxy S10 Plustaydı ama sizlere danismak istiyorum
Küçük ekran senin için sorun olmazsa iPhone SE 2020 almanı öneririm.Arkadaşlar 5500 ₺ bütçem var normalde gözüm Samsung Galaxy S10 Plustaydı ama sizlere danismak istiyorum
5200 falan hocamMobildeyim detaylı araştırırdım sizin için ama s10 plus ne kadar şuan
S10 plus alacaksan 855 li al kafan rahat olsun.Exynos 9820 li alacaksan S10 plus yerine S10 lite öneririm.Arkadaşlar 5500 ₺ bütçem var normalde gözüm Samsung Galaxy S10 Plustaydı ama sizlere danismak istiyorum
Çünkü S10 lite hem güncel cihaz,hem Snapdragon 855 işlemciye sahip,hemde ömrü exynos 9820 li S10 plustan daha uzun.hocam ben konyadayim 855 li nerden bulayım bide siparis etme durumum yok pek ve neden s10 yerine s10 lite dediniz anlamadım
Arkadaşlar 5500 ₺ bütçem var normalde gözüm Samsung Galaxy S10 Plustaydı ama sizlere danismak istiyorum
s10 plus güncel fiyatı bu şekilde onunla beraber şu ürünlere de bakabilirsin. Birçok testte öne çıkan ürünler.Arkadaşlar 5500 ₺ bütçem var normalde gözüm Samsung Galaxy S10 Plustaydı ama sizlere danismak istiyorum
Hayırlı olsun.Arkadaşlar mağazalar da kapalı kutu s10 lite bulamadım acilde tel almam gerekiyordu yaptım bir çılgınlık ve note 10 lite aldım memnunum kaleme de bayıldım
Sağol agaHayırlı olsun.
hayırlı olsun uzun süre kullanman dileğiyleArkadaşlar mağazalar da kapalı kutu s10 lite bulamadım acilde tel almam gerekiyordu yaptım bir çılgınlık ve note 10 lite aldım memnunum kaleme de bayıldım