• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi telefonu almalıyım

A70 mi yoksa redmi note 8 pro mu almalıyım hangi telefonu daha uzun sure kullanabilirim ven hangisi daha mutlu eder beni

A70 mi yoksa redmi note 8 pro mu almalıyım hangi telefonu daha uzun sure kullanabilirim ven hangisi daha mutlu eder beni

Redmi Note 8 Pro öneririm. Daha uzun süren daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatır. Kendim de almayı planlıyorum, Şuan Trendyolda Distribütör garantili olarak 2280. 11-11’de 2100 civarına düşer.

Tmm bu arada 3000 tl butcem var baska telefonlarda onerebilirsinz

Mi9t bence daha iyi rn8 prodan . Özellikle video olarak .

Ben telefonu video izlemek için kullanırım. Birde müzik... Bunun dışında kalan kullanımlar benlik değil bu yüzden
A70'i tercih ederdim sanırım çünkü ekranı çok güzel sAMOLED beni benden ediyor zaten.
Eğer sizde böyle bir kullanım senaryosuna sahipseniz A70 düşünebilirsiniz.

Bana beyaz rengi daha hoş geliyor beyazı alacağım gibi duruyor. Bende rn8 proya bakıyorum bir aksilik çıkmazsa yakında almayı düşünüyorum.

Mİ Store’da direkt tükenmiş. Geçen hafta sadece teşhirler vardı, bu hafta onlar bile satılmış. Alırsam internetten alacağım, tahminimce cuma-cumartesi hb’de ve trendyolda güzel indirimler olucak...

Mİ Store’da direkt tükenmiş. Geçen hafta sadece teşhirler vardı, bu hafta onlar bile satılmış. Alırsam internetten alacağım, tahminimce cuma-cumartesi hb’de ve trendyolda güzel indirimler olucak...
Çok satıyor demekki. Ama adamlar iyi iş çıkarıyor. Yeni çalışan biri vardı adını hatırlayamadım xiaomi ekibinde türk. O da fiyat politikasında etkili. Adamlar işi çözdü.