Hocam Telefonu Maalesef Türkcellden Almak Zorundayım Yada Taksitle Ödenecek Bir Yer LazımAçıkcası tarifeye ek pek önermiyorum. Piyasaya göre çok üstünde verebiliyorlar. Vatan Bilgisayar gibi firmalarda alışveriş kredisinde faizsiz dönemlerde almanızı tavsiye ederim.
Vatan taksit fırsatı sağlıyor, eğer banka da ödemelerinizde geciktirme yapmadıysanız aranız iyiyse mesaj atıp kredi sorgulaması yapın vatan dönem dönem sıfır faiz ile taksit imkanı sağlıyor, tarifeye ek sakın almayın, tarifeye ek aldığınız da iki yada bir sene istenilen parayı ödüyorsunuz mesala elinize fazla para geçer direk kapatma şansını vermez, ama vatandan alırsanız elinize fazla geçer direk rahatça erkenden kapatırsınız, tarifeye ek aldığınız zaman fazla yatırıp kapatmak için fazladan kırdırma parası istiyorlar kesinlikle almayın saçmaHocam Telefonu Maalesef Türkcellden Almak Zorundayım Yada Taksitle Ödenecek Bir Yer Lazım
Hocam Vatan Medimark Gibi mi Yapıyor Gene BizimVatan taksit fırsatı sağlıyor, eğer banka da ödemelerinizde geciktirme yapmadıysanız aranız iyiyse mesaj atıp kredi sorgulaması yapın vatan dönem dönem sıfır faiz ile taksit imkanı sağlıyor, tarifeye ek sakın almayın, tarifeye ek aldığınız da iki yada bir sene istenilen parayı ödüyorsunuz mesala elinize fazla para geçer direk kapatma şansını vermez, ama vatandan alırsanız elinize fazla geçer direk rahatça erkenden kapatırsınız, tarifeye ek aldığınız zaman fazla yatırıp kapatmak için fazladan kırdırma parası istiyorlar kesinlikle almayın saçma
Hayat Sigortasımı ?Evet yukarda açıkladım. Beş dskikada kredi çıkartıp alışveriş yapıyorsun. Sonra ödemeleri bankaya yapıyorsun. Faiz olmadığı zamanlarda sadece hayat sigortası farkı ödüyorsunuz. Bu bedel 100-150 filan . Ama telefonculardan alırsanız bu fark cihaza göre 1000 veya üstü olabiliyor.
Aynen dostum adınıza kredi sorgulaması yapıyor, eğer banka onayı verirse sizin adınıza kredi çekip almanızı sağlıyorHocam Vatan Medimark Gibi mi Yapıyor Gene Bizim
Adımıza Kredi Çekip Bankayamı Ödüyoruz
Aynen dostum adınıza kredi sorgulaması yapıyor, eğer banka onayı verirse sizin adınıza kredi çekip almanızı sağlıyor
Peki Belli Bir Vade Varmı Kredide Yani İstediğimiz Vadeyimi AyarlıyoruzEvet, olası bir durum olursa diye kredinize ek yapılıyor. Akrabamıza aldığımız telefonda 9 taksit yaptırdık ve hayat sigortası olmasından dolayı 150 TL fark ödedik. 1600 liralık telefon 1750 TL gibi bir fiyata geldi. Taksitle TT, Vodafone veya Turkcell' den almaya kalktığınızda epey fark biniyor.
Örnek olarak TT iPhone 7 32GB 12 taksit ile almak isterseniz tarifeye ek 391 TL yani 391x12: 4692TL geliyor. Aynı cihaz Vatandan alırsan 3500TL gerisini siz düşünün...
Birde Vatandan Maks. 2500 Tl Bütçeye Ne Önerirsiniz? Redmi Note 7 İyi Gibi SankiPeki Belli Bir Vade Varmı Kredide Yani İstediğimiz Vadeyimi Ayarlıyoruz
Dostum 3000TL üzeri bildiğim kadarı ile 6 taksit onun altındakiler 12 taksit oluyor sanırım, ama yanlış biliyorda olabiliriz sen en iyisi vatana git yada internetten bununla ilgili forum aç yada kendi sitesinden net bakabilirsinPeki Belli Bir Vade Varmı Kredide Yani İstediğimiz Vadeyimi Ayarlıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde Vatandan Maks. 2500 Tl Bütçeye Ne Önerirsiniz? Redmi Note 7 İyi Gibi Sanki