Hangi telefonu almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SWAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisini almalıyım?

• Huawei P9 Lite

• GM 5 Plus

• Samsung A5(2016)

• Samsung j7(2016)

• Samsung j5(2016)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

SWAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar cok kararsızım hangisini önerirsiniz tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum:)

Son düzenleyen moderatör:

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Listeden tavsiye edebileceğim ürün gm5 plus.

Diğer ürünler ara model olarak kalıyor. Aklınızda olsun mümkün mertebe ara model tercih etmemeye gayret edin. Kırpılmış modeller oluyor. Bu iyi bir durum değil.

1000-1500 aralığında gayet güzel ürünleri mevcut. Yeni çıkan lenovo k5 note, lg g4, sony xperia za ultra gibi modeller güzel özellikler sunuyor.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
gm5 p güncelleme seviyorsanız iyi ama malzeme kalite söz konusu ise kesinlikle huawei derim g8 kullanıyorum malzeme kalitesi vs çok güzel tema yazılı mı çok güzel

SWAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki sizce şarj soketi vs bozulur mu gm 5 plus'ın ? bu konuda olumsuz yorumlar oluyor genelde :/ yani malzeme kalitesi nasıl :neutral:

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Benim tercihim: A5 2016
Düşük SAR değeri, Radyo, Kamera (otomatik çekim kolaylığı ve netliği) ve Parmak izi okuyucu özelliği var
Şuda bir gerçek, oyun oynamak önceliklerindense alma...

SWAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hayır oyun oynamıyorum ama uzun süre kullanabileceğim bir telefon istiyorum. kardeşimin general mobile discovery vardı bir süre sonra şarj olmamaya başladı temassızlık yoktu bataryasını değiştirdik,sonra şarj yeri oynamaya basladı temassızlık başladı :/ yine tanıdıklarımın şarj soketi bozulmuştu. İşte bu gibi sorunlar gm 5 plus'ta var mı acaba diye düşünüyorum. bu sorunları yaşamak istemiyorum:confused2:

SWAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim tercihim: A5 2016
Düşük SAR değeri, Radyo, Kamera (otomatik çekim kolaylığı ve netliği) ve Parmak izi okuyucu özelliği var
Şuda bir gerçek, oyun oynamak önceliklerindense alma...
bana da a5 daha mantıklı geliyor açıkçası