Hangi telefonu almalıyım?

onuromer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. ben telefon almayı düşünüyorum. aklımda iki seçenek var. ya Xperia Z3 veya Xperia Z5compact alcam. fakat tam olarak karar veremedim. hangisini almayalıyım? ve bunlardan birinde herhangi bi sorun yaşar mıyım?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Iki urun arasinda sizin icin ekran boyutu onemli degilse kesinlikle sony xperia z5c almalisiniz. Cunki z5c'in islemci, kamera ozellikleri z3'ten daha iyi. Ayrica z5 ailesinde parmak izi sensoru mevcut. Tabi z5c daha yeni bir model oldugu icin daha uzun sure guncelleme alicak. Ayrica daha yeni nesil bir bluetooth ve baglanti teknolojisine sahip. Yani ozelte sony xperia z5c kesinlikle daha iyi bir urun.

Bu arada kucuk bir hatirlatma yapiyim. 1800-2000 tl fiyat bandindaki urunler icinde. Esnaftan 2000 tlye kvk, genpa garatili sifir sony xperia z5 bulmaniz mumkun. Dusunurseniz biraz bakin 5.2" ekran, +1gb ram, daha yuksek kapasiteli batarya icin aklinizda olsun.

onuromer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim. bende araştırıdm biraz. bazı sitelerde dokunmatik ekran sorunu veya başka arızalar olduğu probleminden bahsetmişler. bu konuda bilginiz var mı acaba?
bende o problemlerden dolayı almakta tereddüt ettim biraz. şimdiden teşekkür ederim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Çok teşekkür ederim. bende araştırıdm biraz. bazı sitelerde dokunmatik ekran sorunu veya başka arızalar olduğu probleminden bahsetmişler. bu konuda bilginiz var mı acaba?
bende o problemlerden dolayı almakta tereddüt ettim biraz. şimdiden teşekkür ederim

Elektonik cihaz sans isidir. Alirken acip detaylica test edin. Hatta sony nin test kodunu ogrenin bakin. Eger bir sorun yoksa gule gule kullanin. Kimi insanlar aldiklari urun arizali cikiyor veya sonradan verdigi herhangi bir arizayi hemen kronik sorun diye adlandiriyor. Bu dogru degil. Boyle bir geri donus veya bildirim de almadik. O nedenle z5c alin guzel urun. Hem bu aralar kimi tekno marketlerde fiyati da 1600 1700 tlye dusmus. Ama butceyi arttirabilirseni esnaftan 1900 2000 tlye z5 alin. 5.2 " ekran ve 3 gb ram daha iyi.

onuromer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim içimi rahatlattınız. alıcam sanırım. tekrar sağolun

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Z5c için parmak izi sorunlu bunu söyleyim. İlk başta güzel çalışıyor bi süre sonra gerçekten patlak veriyor. Donanım haberde kullanıcı kulübünde okumuşsunuzdur belki. Asıl meseleye gelecek olursak ben ikisini de önermiyorum. Isıyı kasaya çok dağıtan modeller. Snapdragon 810 gerçekten sorunlu.

onuromer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki telefon olarak siz ne önerirsiniz? limit 1700 lira için?

CaStRoLL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
İkisi arasında kaldırsan z5 compact al hem kamera performancı iyi hemde Sonny Compact modellerini 1 yılda bir çıkarmakta . Bana kalırsa al bir z3 compact kalan parayla da Playstatin 3 al kafan beyden rahat olur :)

canermutlu38

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
selamlar bir soru da ben sorayım iphoneciyim iphone 5 esmi almamı önerirsiniz yoksa galaksi es 6 yada eicmi şarjları hangisinin iydir