Hangi telefonu almalıyım

ahmets_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende note 2 telefonu vardı cok memnundum ama biraz büyüklüğünden dolayı sattım şimdi düşüncemde
sony z1 i phone 5s samsung s5 var veya i phone 6 yı beklemeliyim fiyat 2000 tl ye kadar verebilirim.başka önerilerde olabilir z1 hakkında bilgilendirirsnız sevınırım.şimdiden görüşleriniz için teşekkürler

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Şunu izlede önce bir z1den vazgeç sonra daha kolay karar verirsin en azından bir telefonu elemiş oluruz :) Bu arada note II büyük deyip z1 düşünmek çok ilginç z1i hiç eline aldın mı bilmiyorum ama zaten note 3 boyutunda neredeyse :)
Screen-test: Sony Xperia Z2 vs Samsung Galaxy S5 …: http://youtu.be/R_yRBFOid4s

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sırf ekran kalitesine bakarak telefon elemek de ayrı bişey.

şimdi istediğiniz ne telefonda? ona göre önerelim. 2000 ise bütçe z2,m8,g3 de eklenebilir. bir iki aya düşer mesela z2 m8 fiyatları.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Valla hocam 2000 lirası var ve bu kadar vasat ekranlı telefon düşünmesi içime sinmedi açıkçası telefonda en çok ekrana bakıyoruz zaten o da kötü olursa cihaz baştan kaybediyor demektir.

TheMechanic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende note 2 telefonu vardı cok memnundum ama biraz büyüklüğünden dolayı sattım şimdi düşüncemde
sony z1 i phone 5s samsung s5 var veya i phone 6 yı beklemeliyim fiyat 2000 tl ye kadar verebilirim.başka önerilerde olabilir z1 hakkında bilgilendirirsnız sevınırım.şimdiden görüşleriniz için teşekkürler
htc one m8 tavsiyemdir onun dışında lg ve samsung sakın alma ikinci sıradaki önerim iphone 6 oda olmazsa sony z2 al. samsung ve lg nin zayıf yanları plastik kasa oyuncak gibi bir telefon satıyorlar. bu sayede bir sonraki amiral gemilerine kadar telefon dayanır. strateji iyi her sene kar marjlarını bu sayede yükseltiyorlar. :thumbup1:

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Samsung kesim alma.xperia z2 alırsan z3gelince z2 den soğursun. Lg g3 al iphone un sar değeri yüksek. 5seneni ömrün kalır :P

ahmets_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tavsiyeleriniz için tşkler bi arkadaşta vardı z1 ordan ilgimi cekti beğendimde o yuzden z1 i listeye aldım z2 ile arasında cok fark var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s4 var bende harika tavsiye ederim 13 mp kamera 2 mp ön kamera 5 '' ekran

Bsdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iphone 4 mu htc windows phone 8s mi alsam yardimci olu musunuz