Hangi telefonu almalıyım

Breathe78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
motorola moto g' yi bende kesinlikle öneririm.çok tecrübeli ve eski bir marka.(dünyanın ilk mobil telefonu üreten firması) Ürünleri de oldukça dayanıklıdır.

Ayrıca google yazılım desteği ile sürekli arkasında.

2014 model moto g' de tanıtıldı. kurumsal reklam filmini izlemeni öneririm.

http://www.tabletmecmua.com/motorola-2014-moto-g-inceleme-ozellikler-reklam-filmi/

not : link tabletmecmua.com sitesinden alınmıştır

ottomanfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Helpppp! Ben 500-700 arası telefon bakıyorum sadece şarjı önemli. Bu arada Lg G3 ÇIKTI O DA GÜZEL.

azenec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nokia lumia 525 dokumatik istiyorsan. eger istemiyorsan asha ve diger ürünlerine bak.

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia sağlam babalık firma ama smartphone konusunda pek usta değil lumia tavsiye etmem pişman olursun, 1200-1400 arası bütçen var ise z1 tavsiye ederim daha az bütçen var ise kesinlikle motorola moto g

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben lg g3 kullanıcısıyım performans ,akıcılık, kullanıcı arayüzü ,hoparlörü kamerası zaten efsane ben kullanıcı olarak bu performans ve özelliklere göre fiyatınında uygun oldugunu rahatlıkla söyleyebilirm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 senedir lg g2 kullanıyorum 3 gün önce kaybettim teli yeni tel bakınıyorum lg g2 sırf o adi netleştirme özürlü kamerası yüzünden alınmaz benden sölemesi herşey iyi yazılım ve kamera berbat htc one x vardı ondan önce bende ona geri dönücem galiba.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Fiyat-Özellik kombinasyonu en iyi olan telefon şu anda General Mobile Elite'dir, bunu önerebilirim.
Büyük ekran,multimedya telefonu, alanının en hafif telefonu, alanının en ince telefonu isterseniz 6inç ekranı ile Sony Xperia T2 Ultra önerebilirim.
Fiyatı biraz daha düşürebilirim ama özellik iyi olsun diyorsanız HTC Desire 616 önerebilirim.

Bu üçünü de düşünebilirsiniz