Hangi telefonu almalıyım

fureynat33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar; bir akıllı telefon almak istiyorum ve karar veremedim. sizinde görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. Benim için önemli kriterler: kamerası ve hoparlörü mükemmel olsun. Kasası sağam olsun. Geniş ekran olsun (en az 4''). telefonda herhangi bir donma yada yavaşlama olmasın. fiyatı hiç önemli değil beni tatmin etsin yeter ki. Aklımda Sony Xperia z1, htc one max, note 3 var. hangi telefonu önerirsiniz ve neden??

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Galaxy note 3 öneriyorum kalem islevleri usb 3.0 , genis ekran dar cercevesi yeterli pil omru ile android dunyasinin su an krali tabi o fiyata deger mi bilemem

fureynat33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexux 5 in kamerası 8mp, o yüzden düşünmüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note 3 ü bende beğeniyorum fakat drop testlerine baktığımda vazgeçiyorum :(

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
nexux 5 in kamerası 8mp, o yüzden düşünmüyorum.

note 3 ü bende beğeniyorum fakat drop testlerine baktığımda vazgeçiyorum :(

Drop testler sorun degil hangi telefonu sert dusurursen dusur yuzde yuz zarar görür dikkatli kullanirsan sorun olmaz 1 yildir s3 kullaniyorum çizik yok

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar; bir akıllı telefon almak istiyorum ve karar veremedim. sizinde görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. Benim için önemli kriterler: kamerası ve hoparlörü mükemmel olsun. Kasası sağam olsun. Geniş ekran olsun (en az 4''). telefonda herhangi bir donma yada yavaşlama olmasın. fiyatı hiç önemli değil beni tatmin etsin yeter ki. Aklımda Sony Xperia z1, htc one max, note 3 var. hangi telefonu önerirsiniz ve neden??
kardeş ben note 3 derim çünkü burdakilerin gene en iyisi o çünkü ama oda kamerası süper fakat hoparlörü orta seviye(kulaklık çıkışı gayet iyi) ama kasası pek saglam değil yada rakiplerinde geri kalıyor... note 3 ün çok artısı var ama usb 3.0 kalem vsvs artı yönü sayılır ama onu alırsın dikkatli kullancaksın kasası narin.. bende s4 kullanıyorum onunda aynı kasası narin ordan biliyorum...

leonardo22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence LG G2 şarj ekran genişliği hız performans aradığın bütün üzelikler var gündemde genelde samsung Apple var ama LG Alman'ı şiddetle tasfiye ederim çok araştırdım yarın ilk işim LG g2 almak iPhone 4s kullanıyorum 3 yıldır.. Şarj berbat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence lg g2 al çünkü özellikleri neredeyse hepsinden daha iyi

osican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 seni fazlasıyla tatmin edecektir. şuana kadar çıkmış bir çok telefonu kullandım iphone 4,4s,5,5s. galaxy s2,s3,s4,s4mini,note3 ama aralarında en iyisi lg g2 ekran çözünürlüğü insanı cezbediyor donanım olarakta gayet yeterli. Launcher dersen bence piyasadaki en sorunsuz olanı. Fakat alırken dikkat et lg g2 lerde ölü pixel problemi olabiliyor. gerçi garanti değişiyor ama uğraşmamak adına alırken kontrol et :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir telefon alacam karar veremedim nokıa mı samsung mu general mbile alayım 500 le 750 yi geçmesin yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar nokia'ya yanaşmayın benden tavsiye 2 senedir kullanıyorum kasa olarak çok sağlam ama özellik diye bişey yok. Şiddetle uyarıyorum nokia alırsanız pişman olursunuz. Symbian işletim sistemi kadar kötü bi sistem yok. Dokunmatiği de berbat. Dokunmatik değil bildiğin bastırmatik :D Gidin xperia alın paşa paşa kullanın derim

xperiaqua

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. elmi yoksa sıfırmı düşünüyorsun ?

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia al kafan rahat etsin donma takılma root rom bunları unutursun gorev yoneticisi ne unut tabii telefon teklemiyor bile

Uygulamaları biraz zayıf onu baştan soyleyim new star soccer yok mesela ya da duzgun alternatif tarayıcılar

Gerçi ie nokia da super hızlı ancak khanwars diye bir oyun oynuyorum diğer kalelerime geçiş yapamıyorum operayı arıyorum bu konuda yaniii

İşin ozu kafam rahat etsin aldıktsb bir sene sonra nasıl engellicem donmaları yavaşlamayı diyorsan al lumia

Saygılar

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son bolume edit: demek istemiyorsan lumia al:) yanlışlık için ozur dilerim

finrod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar yıllarca androidli telefon kullandım bir süredir de hediye geldiği için iphone kullanıyorum. HTC çok sevdiğim bir marka en son kullandığım HTC modeli incredible s telefondan çok memnundum ama bir süre sonra aşırı bir şarj problemi çekmeye başladım. bataryasını değiştirsem yeni bataryada taksam çaresi olmuyordu bi süre sonra şarjda almamaya başladı ve tamiride mümkün olmadı. bir çok htc cihazı gözlemledim ancak hepsinde genel bir kanıya vardım. HTC cihaz olarak özellikle yeni lanse ettiği modelleri çok üst düzel cihazlar ancak bi süreden sonra donanım olarak çökmeler problemler çıkartabiliyor. servis bakımından da Türkiye'de yetersiz. Bi başka kaliteli ama servis bakımından yetersiz olan telefon markasıda LG. tamam LG G2 çok sağlam özelliklere sahip bir cihaz ancak bu bi elektronik cihaz ve bozulmaması için hiç kimse garanti veremez. hal böyle olunca da benim için LG de sınıfta kalıyor. Samsunga gelince de samsung markasının eski cihazlarını hiç sevemedim eskiden kastım Note 2 den öncesi. ancak Note 2 den sonra çıkardığı modeller gerçekten sağlam cihazlar artı servis genişliği ve kalitesi benim gözlemlediğim kadarıyla iyi denebilecek bir seviyede. ben şuan bir telefon alıcak olsan kesinlikle note 3 alırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz bekle xperia z2 alırsın 1 aya çıkar ve antutu benchmarta 2. sırada...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
general mobile discovery 16 gb al çok hızlı bir telefon çk kullanışlı hemde kasma derdide yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum ama samsung note 2 mi alsam yoksa s4 mü karar veremedim bi yardımcı olabilir misniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
YA 1 bin bütçem var hangi tel'i alayım aklımda Samsung Galaxy S III , İphone 4 , İphone 4S Var Başka Telefon Önerin Yada Öneremesseniz Bu 3 Telefondan Hangisi Daha İyi

Şimdiden Teşekkürler ... | Emir Uzun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefon alacamda fiyat aralığı orta hangi marka alıyım sizce

kadircimenelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hocam discovery iyi telefon ama elbet birgün sorun çıkartır. Onun yerine Motorola Moto G tavsiye ederim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Sonylere bakın derim. Kalite istiyorsanız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile Discovery al ama 4gb olanını al 16 gb olanlar ips ekran değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım lg l90 mı yoksa samsung galaxy s4 mini mi o civarlarda başka bi telefonda önerebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar abi ben note 3 neo ile k zoom arasında kaldım note 3 neo nun pili iyi bide ince ama k zoom kalın ve pili az gidio k zoom ise 6 çekirdekli kamerası 20.7 abi ben kameracılığı cok seviyorm ama incelikte onemli sizce hangisi lutfen cevap yazın :) :thumbup1::lol::clap:
şimdiden teşekkurler....