Hangi Telefonu Almalıyım SİZCE?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım bu telefonların hiç birini önermiyorum sana çünkü dördüde sorunludur bu telefonların kapanma,reset gibi sorunları çok o telefonların bence başka marka telefonlara yönelmeni öneririm.

septimo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende htc almayı düşünüyorum ve htc alacaksan leo lardan al yani hd2 lerden olmadı desire lerde iyidir.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşım bu telefonların hiç birini önermiyorum sana çünkü dördüde sorunludur bu telefonların kapanma,reset gibi sorunları çok o telefonların bence başka marka telefonlara yönelmeni öneririm.

wildfire alayım diyordum ya ben..hangi markalar olabilir ki? wildfire aklıma cok yatmıstı :)

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67

Nokai N8 fln al. Onda hiç reset problemi fln yok.

Kardeşim alcaksan al Desire'ı keyfine bak.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence bir süre beklemeni tavsiye ederim. En azından şubat ayını. Neden dersen her zaten bir model çıkıyor. Bir model çıkması en azından 100-200 tl fiyat düşümü demek. Eğer inmezsede beklemenin anlamı yok zaten. Eğer diyorsan Desire yi tavsiye ederim.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

onu 850 liraya alana kadar 100 daha koyup n8 almak daha mantıklı değil mi sizce de :)

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Bence bir süre beklemeni tavsiye ederim. En azından şubat ayını. Neden dersen her zaten bir model çıkıyor. Bir model çıkması en azından 100-200 tl fiyat düşümü demek. Eğer inmezsede beklemenin anlamı yok zaten. Eğer diyorsan Desire yi tavsiye ederim.

ya bu desire yani bu verdiğim linklerdeki büyük ihtimal pasaport kayıtlı bir telefon o yüzden uzak duruyum diyorum.o yüzden ben şimdilik htc wildfire alayım hem ilk android deneyimim olacak :D ilerde yeninden o desirelerin fiyatlar düştüğnde onları alayım diyorum.hiç deneme fırsatımda olmadı wildfireyi ama desireye göre çok şık duruyor özellikle beyaz olanı :)

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:54 ----------

Nokai N8 fln al. Onda hiç reset problemi fln yok.

Kardeşim alcaksan al Desire'ı keyfine bak.

wildfire için ne düşünüyorsun?

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Wildfire : 240 x 320 ekran çözünürlüğü ve 3.2'' ekran

Desire : 380 x 800 ekran çözünürlüğü ve 3.7'' ekran

Wildfire < Desire abi bence. Ben Desire alcam. Ama az para koy 0 al. Hepsiburada'da 1.089,00 TL.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Wildfire : 240 x 320 ekran çözünürlüğü ve 3.2'' ekran

Desire : 380 x 800 ekran çözünürlüğü ve 3.7'' ekran

Wildfire < Desire abi bence. Ben Desire alcam. Ama az para koy 0 al. Hepsiburada'da 1.089,00 TL.

ya dediğin gayet mantıklı fakat o kadar verecek param yok malesef su sıralar hem olsada n8 alırım diye düşünüyorum :)
pasaport kayıtlı alsam ve onuda kasko yaptırsam techpo'dan nasıl olur sence :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
N8 fln alma. O kadar basite indirgeme. Android kullan N8'in adını anmazsın.

12 Megapixel fln seni kandırmasın. Youtube'dan izle kameraların karşılaştırmasını.

Babalar gibi 1GHz işlemci dururken N8 alma sakın :D Reset problemi asıl N8'de var.

Bazılarında çıkmıyo ama sende çıkmayacak diye bir şey yok.

Desire'ı internete bağla direk Android 2.3 güncellemesini yapıyo. Paran yoksa da bi yerden bul :D

Yurtdışından da mal alma sakata gelme :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
N8 fln alma. O kadar basite indirgeme. Android kullan N8'in adını anmazsın.

12 Megapixel fln seni kandırmasın. Youtube'dan izle kameraların karşılaştırmasını.

Babalar gibi 1GHz işlemci dururken N8 alma sakın :D Reset problemi asıl N8'de var.

Bazılarında çıkmıyo ama sende çıkmayacak diye bir şey yok.

Desire'ı internete bağla direk Android 2.3 güncellemesini yapıyo. Paran yoksa da bi yerden bul :D

Yurtdışından da mal alma sakata gelme :D

o zaman en güzeli şimdilik wildfire almak 5 6 ay sonrada desire HD almak o zamana hem fiyat düşer hemde bende para olmus olur :D sanırım bu son kararım :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Wildfire'daki çözünürlüğü 3.2'' ekrana yerleştirmişler küfretmişler bence. Alırsın memnun kalmazsın.

Senin yerinde olsam elimdekiye yetinirim boşa para vermem.

Sabrın sonu selamet.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Wildfire'daki çözünürlüğü 3.2'' ekrana yerleştirmişler küfretmişler bence. Alırsın memnun kalmazsın.

Senin yerinde olsam elimdekiye yetinirim boşa para vermem.

Sabrın sonu selamet.

sağolasın öneriler için :) bakalım c7 de alabilirim yada desire zorlayıp

bay_xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence htc incredİble s alll

---------- Post added at 06:04 ---------- Previous post was at 06:02 ----------

Htc incredİble s al bence 1100 tl ye

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sakın nokia alma; Android dururken Symbian'ı ne yapacaksın :)