Hangi telefonu almalıyım? Reeder p10s mi Lenovo p2 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Ayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu iki telefon arasında kaldım. Hangisini almalıyım nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim. İyi forumlar

M

Murat Burç

SDN Okuru
P10S gioneenin ürettiği muhtemel reederin korkunç bir kar koyduğu çöp bir telefon.
P2 al hatta kamera önemliyse ZF3 hem güç hem arka kamera istiyorsan Xperia X Compact hem güç hem ön kamera istiyorsan Xperia X al

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Reeder markamı kardeşim ikisinin arasın da lenova alırım markası için bile lenova

Mr.Ayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki yaklaşık bu fiyata önerebileceğiniz başka telefonlar var mı?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
P2 güzel seçim özellikle batarya konusun da benim bile ilgimi çeken bir telefon

Mr.Ayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki 3 gb ram ile 4 gb ramin gözle görülür bi farkı olurmu?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Eğer bir telefona o kadar para veriyorsan 2.el pazarınıda araştır reeder gibi bir markayı alırsın satarken 2. Elde pişman olursun Asus lenova huawei Bunlar en azından kendi segmentin de marka payına sahip olan telefonlar kendisini tanıtmış diğer firmaları saymıyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Peki 3 gb ram ile 4 gb ramin gözle görülür bi farkı olurmu?
4 gb tercih etmeni tavsiye ederim büyük fark olmaz normal kullanım da ama uzun vadede faydasını görürsün

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Galiba zf3 alacağım
Dostum öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben p2 ye çok sıcak bakan biri değilim. Neden ? Şarj süresi dağlar kadar eyvallah ama çoğu insana günde 4 5 saat ekran süresi yetiyorda artıyor bile. Mesela Zenfone 3 ve Sony Xperia X ikiside 1 günü rahat çıkartıyor ve ikisininde canavar gibi kamerası var. Sonyde sd 650 var üstelik. Yanı aksama kadar bu 3 telefonun şarjı yeticektir sana fazla şarj için kameradan feragat etmek benım gözümde saçma bir durum. Giderim tasarımı çok güzel kamerası var diye Zenfone 3 de alırım. Diğer yandan Sd 650 işlemcili Sony xz nin kaerası olan Sony Xperia X de alırım. Ama neden P2 alayım ki ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

İki model arasinda lenovo p2 modelini tavsiye ederim.

Bu fiyat bandinda benim tavsiye ettigim modeller;

* Sony xperia x
* Asus zenfone 3

İthalatci garantili olarak da xiaomi mi5s guzel bir tercih olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben p2 ye çok sıcak bakan biri değilim. Neden ? Şarj süresi dağlar kadar eyvallah ama çoğu insana günde 4 5 saat ekran süresi yetiyorda artıyor bile. Mesela Zenfone 3 ve Sony Xperia X ikiside 1 günü rahat çıkartıyor ve ikisininde canavar gibi kamerası var. Sonyde sd 650 var üstelik. Yanı aksama kadar bu 3 telefonun şarjı yeticektir sana fazla şarj için kameradan feragat etmek benım gözümde saçma bir durum. Giderim tasarımı çok güzel kamerası var diye Zenfone 3 de alırım. Diğer yandan Sd 650 işlemcili Sony xz nin kaerası olan Sony Xperia X de alırım. Ama neden P2 alayım ki ?
X Compactada XZnin kamerası var Xde XZnin kamerası yok.

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Batarya çılgınlığı isteniyorsa bence de Lenovo p2
Ama diğer özelliklere bakınca reeder p10s daha mantıklı geliyor.
Ben olsam reeder alırdım. Zaten günün sonunu iki cihazda da tek şarjla cikarabiliyorum.

Burak Paril

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera ve depolama diyorsan p10s.64 gb hafiza ve diafram f.1/8

Batarya diyorsan lenovo p2.
Kamera ve depolama diyorsan p10s.64 gb hafiza ve diafram f.1/8

Batarya diyorsan lenovo p2.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Ooo reeder çalışanları hep buraya toplanmış. Arkadaşlar birazda mesainize odaklanın haa bizim işimiz forumlarda trollük diyorsanız bişey diyemem. Reeder dediğin dandik saçma telefonlar satan (üreten demiyorum bak) bi firma. Bilmesek kandıracaksınızda. Mal değiliz çok şükür! Anladığım kadarıylada zaten reeder'in politikası bu tekno forumlarda ve sözlük sitelerinde troll hesaplarla dandik telefonlarını övmek. Reeder Şikayetleri ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar bakın memnuniyet oranına yerlerde sürünüyor. Gerçek kullanıcıların hiçbiri memnun değil neredeyse.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ooo reeder çalışanları hep buraya toplanmış. Arkadaşlar birazda mesainize odaklanın haa bizim işimiz forumlarda trollük diyorsanız bişey diyemem. Reeder dediğin dandik saçma telefonlar satan (üreten demiyorum bak) bi firma. Bilmesek kandıracaksınızda. Mal değiliz çok şükür! Anladığım kadarıylada zaten reeder'in politikası bu tekno forumlarda ve sözlük sitelerinde troll hesaplarla dandik telefonlarını övmek. Reeder Şikayetleri ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar bakın memnuniyet oranına yerlerde sürünüyor. Gerçek kullanıcıların hiçbiri memnun değil neredeyse.
:D:D adam haklı :D:D
Kimse P2nin daha güçlü işlemcisinden ve 4k video kaydı yapabildiginden bahsetmiyor

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
bilmediğimiz ürünlerden, şüpheli hallerden hep kaçınmak gerekir. mutlaka gerçek kullanıcılara sormak ve ihtiyaçlarımızı göz önünde bulundurmak gerekir. lenovo p1m, p1 ve p2 sağlam ve pil süresi bakımından da en iyi telefonlardır.ama sizin için bir telefonda önemli olan özellik nedir ? oyun mu oynayacaksınız, resim mi çekeceksiniz, modem olarak mı kullanacaksınız yoksa alıp 2 sene sonra satacak mısınız (2.el piyasası için düşünenler de var )...? ha bir de mutlaka türkiye garantili ve servisi iyi bir telefon sonradan insanın başını daha az ağrıtır. servis olayı gerçekten insana sinir krizleri geçirttirebilir ... :)

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Ah Xiaomi Ah arkadaş gir TR pazarına bak bakalım neler oluyor alternatif yollardan bile millet ikinci elini cayır cayır satıyor 3 ay içinde 3 model xiaomi kullandım demek ki oluyormuş ucuza dedim. O nedenle neticeye bakmakta fayda var.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
bence de xiaomi mutlaka gelmeli tr pazarına :) çünkü ithalatçısının servisinden baya bi şikayet var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...