Yukarda yazdım. İthalatçı alırsan da Mİ5S.Hatta Mİ6 bekle 2000-1700 civarı olucak bu cihazlardan çok çok daha güçlüPeki yaklaşık bu fiyata önerebileceğiniz başka telefonlar var mı?
Asus Zenfone 3 ve Sony Xperia X'e bakabilirsin.Peki yaklaşık bu fiyata önerebileceğiniz başka telefonlar var mı?
4 gb tercih etmeni tavsiye ederim büyük fark olmaz normal kullanım da ama uzun vadede faydasını görürsünPeki 3 gb ram ile 4 gb ramin gözle görülür bi farkı olurmu?
Dostum öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben p2 ye çok sıcak bakan biri değilim. Neden ? Şarj süresi dağlar kadar eyvallah ama çoğu insana günde 4 5 saat ekran süresi yetiyorda artıyor bile. Mesela Zenfone 3 ve Sony Xperia X ikiside 1 günü rahat çıkartıyor ve ikisininde canavar gibi kamerası var. Sonyde sd 650 var üstelik. Yanı aksama kadar bu 3 telefonun şarjı yeticektir sana fazla şarj için kameradan feragat etmek benım gözümde saçma bir durum. Giderim tasarımı çok güzel kamerası var diye Zenfone 3 de alırım. Diğer yandan Sd 650 işlemcili Sony xz nin kaerası olan Sony Xperia X de alırım. Ama neden P2 alayım ki ?Galiba zf3 alacağım
X Compactada XZnin kamerası var Xde XZnin kamerası yok.Dostum öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben p2 ye çok sıcak bakan biri değilim. Neden ? Şarj süresi dağlar kadar eyvallah ama çoğu insana günde 4 5 saat ekran süresi yetiyorda artıyor bile. Mesela Zenfone 3 ve Sony Xperia X ikiside 1 günü rahat çıkartıyor ve ikisininde canavar gibi kamerası var. Sonyde sd 650 var üstelik. Yanı aksama kadar bu 3 telefonun şarjı yeticektir sana fazla şarj için kameradan feragat etmek benım gözümde saçma bir durum. Giderim tasarımı çok güzel kamerası var diye Zenfone 3 de alırım. Diğer yandan Sd 650 işlemcili Sony xz nin kaerası olan Sony Xperia X de alırım. Ama neden P2 alayım ki ?
Ooo reeder çalışanları hep buraya toplanmış. Arkadaşlar birazda mesainize odaklanın haa bizim işimiz forumlarda trollük diyorsanız bişey diyemem. Reeder dediğin dandik saçma telefonlar satan (üreten demiyorum bak) bi firma. Bilmesek kandıracaksınızda. Mal değiliz çok şükür! Anladığım kadarıylada zaten reeder'in politikası bu tekno forumlarda ve sözlük sitelerinde troll hesaplarla dandik telefonlarını övmek. Reeder Şikayetleri ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar bakın memnuniyet oranına yerlerde sürünüyor. Gerçek kullanıcıların hiçbiri memnun değil neredeyse.