Hangi telefonu aliyim kararsizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben kendime yeni bir teelfon almak istiyorum ama karasızım aklımda şu markalr var: Samsung Htc ve Sony bu markaların modelleri ise:
htc one
htc one x plus
sony xperia z
samsung galaxy s4
samsung galaxy s3,
samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy s4 ün türkiye fiyatı 2000 tl diye duydum sizin önerileriniz neler
şimdiden teşekkürler

selami tastan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bilgileri sana vericem gerisi sana kalmış
aslında hepsi birbirinden şık güzel telefonlar üst senkment telefon almayı düşünüyorsun. . .
Ben bunların arasında sadece HTC ONE diyorum. Neden dersen:
1. sen aldığın bir aletin ilk önce kalitesine ve şıklığına bakarsın seni elinde bu cihaz kalitesiyle mutlu eder.
2. Sonra aleti kullanmak istersin buda aletin performansına bağlı ve iyiyse o aleti sen senelerce kullanabilirsin. örnek vermek gerekirse 3310 hala kalite ve şıklığıyla destan bir telefondur. :)

diğer telefonlara bakacak olursak genellikle plastik. işte bu daha önceki 1inci maddeyi bozar. eline aldığında kaliteyi hissetmezsin ve verdiğin parayı düşünürsün. bu telefonlar Htc kadar işcilik gerektiren bir ortamda hazırlanmadı. sen şimdi bu plastik telefonu 1999tl ye alırsın ama 6ay sonra 1199tl olur. çünkü sonradan gelen telefonlar daha kaliteli olduğu için aldığın telefonun fiyatı çabuk düşer.

xperia z gibi telefonlara gelirsek. özelliği ne kadar çok olursa olsun buda yazdığım 2. maddeyi bozar. buda xperia z nin yeterince donanımdan eksik olduğudur. görünüşüne, özelliğine aldanırsın ama kullanınca, oyun oynayınca pişmanlık çekersin ve yine verdiğin parayı düşünürsün.

Kim nederse desin bu 2 maddeyi tamamlayan sadece HTC ONE dır. Bana göre bu artık sana göre neyse tercihini iyi yap onu al.. . . . ... . . .umarım sana yardımcı olabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...