Ahmet DELOĞLU&
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Sizce hangisi en iyi telefon markası?
Son düzenleyen moderatör:
Net Huawei'dir ?Sizce hangis en iyi telefon markası?
Apple.Sizce hangisi en iyi telefon markası?
Bence en iyi telefon markası AppleSizce hangisi en iyi telefon markası?
Apple Sizce hangisi en iyi telefon markası?
Samsung ve AppleSizce hangisi en iyi telefon markası?
Huawei iyi firmaydı ama ambargo olmasaydı da Samsung'u ve Apple'ı geçemezdi.Google ambargosu olmasaydı herkes Huawei diyecekti eminim. ?
Yoo. Ambargo olsa da olmasa da "Huawei" işte. Yani pek bir şey beklemeyin.Google ambargosu olmasaydı herkes Huawei diyecekti eminim. ?
Ambargo olmasa android tarafına güzel rekabet gelirdi bence şuan android tarafında samsung açık ara önde. Ambargo olmasaydı Huawei "Exynos işlemciler" yüzünden Samsung'tan daha fazla tutulurdu diye düşünüyorum. Emui arayüzü de stabil ve iyi bence. Kirin işlemciler de fena değildi.Yoo. Ambargo olsa da olmasa da "Huawei" işte. Yani pek bir şey beklemeyin.
beni de İPhone'un şarjı bıktırmıştı umarım düzeltmişlerdirSamsung ama şu şarj mevzusu bıktırdı eğer değiştirirsem telefonu apple a geçerim
Ilk basta iyiydi ama o kadar degilGoogle ambargosu olmasaydı herkes Huawei diyecekti eminim. ?
Huawei Xiaomi'den daha başarılı bence eğer ambargo yemeseydi Huawei alacaktım tabi bu 2019 yılı içindi günümüzde bırak Huawei'yi hiçbir Çinli markayı tercih etmem.Google ambargosu olmasaydı herkes Huawei diyecekti eminim. ?
Vallaha s21 fe şarjı çamur atılan se2020 den hallice ahım şahım bir fark yok öyle diyim, hatta se2022 de durum dahada düzelmiştir net konuşmayım ama se2022 şuan şarj konusunda s21 fe den daha iyidirbeni de İPhone'un şarjı bıktırmıştı umarım düzeltmişlerdir
Şu ana kadar bir sorun yaşamadım, Ama Samsung'ta başıma geldiği için sorun yaşadım baya.beni de İPhone'un şarjı bıktırmıştı umarım düzeltmişlerdir