Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
Bende redmi note 8 var ama almadan önce bu telefonlarda bakmıştım.Hangisi daha iyi sizce?
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.Ben en çok iPhone ile redmi arasında kalmıştım.İphone test etmedim ama redmi note 8 den memnunum.Elime dün geçti.
SağolHayırlı olsun , güle güle kullanın.
iPhone 6s hepsinden iyi cihaz ama güncelleme desteği bittiği için ömrü uzun değil.Bu cihazlar arasında Redmi note 8 almak bence daha mantıklı.Bende redmi note 8 var ama almadan önce bu telefonlarda bakmıştım.Hangisi daha iyi sizce?
Hayırlı olsun.Ben en çok iPhone ile redmi arasında kalmıştım.İphone test etmedim ama redmi note 8 den memnunum.Elime dün geçti.
Ciddi olamazsınız hocam.iPhone 6s hepsinden iyi cihaz ama güncelleme desteği bittiği için ömrü uzun değil.Bu cihazlar arasında Redmi note 8 almak bence daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun.
Bende redmi note 8 var ama almadan önce bu telefonlarda bakmıştım.Hangisi daha iyi sizce?
Kuzenim 6s i ilk çıktığında almıştı.Hala kullanıyor.Batarya hariç cihazdan memnun.Ciddi olamazsınız hocam.
Olabilir ama redminin kamera performansı hepsinden iyi hocam 48 mp kamerayla 4 kamera var.3'ü arasından RN8
Fakat o fiyatlara M30S almanızı öneririm. Şuan 2000tl altı en iyi cihaz.
Anlıyorum kuzeninize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.Kuzenim 6s i ilk çıktığında almıştı.Hala kullanıyor.Batarya hariç cihazdan memnun.
Redmi 1 saatte 10 şarj gidiyor yüzde.2 saat civarı tam şarj oluyor.Kuzenim 6s i ilk çıktığında almıştı.Hala kullanıyor.Batarya hariç cihazdan memnun.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. 6s almaman iyi olmuş çünkü bataryası ve güncelleme almaması seni üzebilirdiBen en çok iPhone ile redmi arasında kalmıştım.İphone test etmedim ama redmi note 8 den memnunum.Elime dün geçti.
Olabilir ama redminin kamera performansı hepsinden iyi hocam 48 mp kamerayla 4 kamera var.
Bu 4000MahHocam aradaki kamera farkı pek fazla sayılmaz. Gcam ile çözülür. Fakat M30S iyi bir Amoled ekrana ve +2000mAh bataryaya sahip.
Bence bütçeni bir tık daha arttırıp Realme 6 almaya çalışabilirsin 2300 TL bandında yada Migros'ta Redmi note 9S vardı 2399 TL fiyata.