Kral69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Kardeşime tablet almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım aklımda samsung tab a8 ve huewai t10s var oyun ve film izlemek için hangisi daha uygun olur
3.5k ya kadar çıkabilirimbütçeniz nedir
O fiyata ikinci el temiz,iPad 7-8-(bulabilirsen Mini 5) tavsiye ederim.3.5k ya kadar çıkabilirim
İkinci el cihaz düşünmüyorum sürpriz yapacağım kutulu sıfır en iyisi olurO fiyata ikinci el temiz,iPad 7-8-(bulabilirsen Mini 5) tavsiye ederim.
Bence epeyden falan araştırın, ekranıyla ramiyle iyi bir cihaz bulabilirsiniz.İkinci el cihaz düşünmüyorum sürpriz yapacağım kutulu sıfır en iyisi olur
Gördüğüm kadarıyla 7-8.nesil cihazların 4.5k dan başladığını gördüm iPad bulabileceğimi sanmıyorumYani, oyun oynamak için iPad, çünkü tek veya az model ve zamana görece en güçlü işlemciler var. Hepsi iPad için yazılmış oyunlar… Film izlemek
Çin de iPad çünkü baita Apple’ın iTunes Storu veya Apple TV’si olmak üzere tüm platformlar sorunsuz çalışır.
Bu ikisi için de retina ekran keyif verecektir.
Temiz ikinci el bir iPad mini bulmak ihtiyaçları ksrşılar. Bulması zor olabilir ama kalite için neredeyse tek seçenek.
İkinci el bulabileceğinizden bahsetmiş.Gördüğüm kadarıyla 7-8.nesil cihazların 4.5k dan başladığını gördüm iPad bulabileceğimi sanmıyorum
Bende ikinci el baktım ve ona göre bu kararı verdimİkinci el bulabileceğinizden bahsetmiş.
3500-4000 arası 7.Nesil bulabilirsiniz hocam.Bende ikinci el baktım ve ona göre bu kararı verdim
Oukitel C21 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeKardeşime tablet almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım aklımda samsung tab a8 ve huewai t10s var oyun ve film izlemek için hangisi daha uygun olur