Hangi Tablet :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ümitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi ??

• Casper Nirvana 8GB 7" Tablet

Kullanılan: 6 46.2%
  • Piranha Business Tab 8GB 7" Tablet

Kullanılan: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bu tabletlerden hangisin önerirsiniz ?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bu videoları izlemeni tavsiye ederim...

[video]http://shiftdelete.net/casper-nirvana-tablet-video-inceleme-40861.html[/video]

[video=youtube;ZvsLy8Fh8K8]http://www.youtube.com/watch?v=ZvsLy8Fh8K8[/video]

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Valla bana sorarsan vestel 7" tablet :) 250 tl fiyatı var ve özellikleri çok güzel

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi baktım netten Piranha daha iyi gibi görünüyo

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Keşke onuda araştırıp bulsaydın benden isteyeceğine :)

Buyur linki: http://www.vestel.com.tr/vestel-onyx-tablet-pc-wifi-vp-70.aspx
Yo ben sizden istemedim bide baktımda pek iyi gelmedi benim secimim piranha gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Keşke onuda araştırıp bulsaydın benden isteyeceğine :)

Buyur linki: http://www.vestel.com.tr/vestel-onyx-tablet-pc-wifi-vp-70.aspx
Yo ben sizden istemedim bide baktımda pek iyi gelmedi benim secimim piranha gibi

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Piranhayla vesteli karşılaştırıp bu sonuca vardıysan helal olsun.

vestel: 1024x600 IPS ekrana sahip, IPS ekranlar 178 derece görüş açısına sahiptirler ve gerçekten güzel ekranlardır. Piranhada 800x480 çözünürlüğünde ips olmayan bi ekran var. Ayrıyetten vestelde çift çekirdekli bir işlemci var.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Piranhayla vesteli karşılaştırıp bu sonuca vardıysan helal olsun.

vestel: 1024x600 IPS ekrana sahip, IPS ekranlar 178 derece görüş açısına sahiptirler ve gerçekten güzel ekranlardır. Piranhada 800x480 çözünürlüğünde ips olmayan bi ekran var. Ayrıyetten vestelde çift çekirdekli bir işlemci var.
Piranha çözünürlük yönünden çekirdek yönünden kötü olabilir düşük yani vestelde doğru dürüst bir teknik bilgi göremedim birde üstünde usb girişi hdmı filan yok birde arka kamerası yok şöyle diyebilirsiniz piranhanın arka kamerası çok mu iyi diye ama olsun kötü mötü o anı çeker ben vestel i beğenmedim marka olarakta pek hoşuma gitmiyor.Piranhayı beğenmezsem casper alırım benim düşüncem bu yönde

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yazık günah parana samsung, apple, sony gibi markalardan şaşma. çünkü diğer markalar sadece marka basıyorlar. haliyle ne güncelleme nede stabilite açısından yüzün gülmez.

fiyat olarak en uygun tablet nexus 7

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
yazık günah parana samsung, apple, sony gibi markalardan şaşma. çünkü diğer markalar sadece marka basıyorlar. haliyle ne güncelleme nede stabilite açısından yüzün gülmez.

fiyat olarak en uygun tablet nexus 7
Onların fiyatları bana uymuyor çünkü ailem izin vermez :(

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Onların fiyatları bana uymuyor çünkü ailem izin vermez :(

o zaman 2. el piyasasına bakman faydana olacaktır. paranın miktarı kadar nasıl harcandığı da önemlidir. eğer parayı yanlış harcarsan az da olsa canını sıkar.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
o zaman 2. el piyasasına bakman faydana olacaktır. paranın miktarı kadar nasıl harcandığı da önemlidir. eğer parayı yanlış harcarsan az da olsa canını sıkar.
Ben 2.el ürünleri sevmiyorum yani telefon,tablet,pc gibi 2.el ürünler hoşuma gitmiyor bunada razıyım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexus 7 içlerinde en iyisi bence saturn yada media markt da 499 tl ye düşmüştü geçenlerde görmüştüm ama hangisiydi unuttum hem de 16 gb olanı,yok hafıza yetmez diyorsanız otg kablo alıp geçerli yazılımıda indirirseniz tüm flash bellekleri takıp kullanabilirsiniz (32 GB a kadar) ..diğer markalar için şikayet sitelerine göz atmanızı öneririm ben de almadan önce bir arkadaşım oku demişti o zaman çoğundan vazgeçtim ne de olsa ateş olmıyan yerden duman çıkmaz demişler belki çok düzgündürler o markalar ama şikayetleri okuyunca vazgeçtim,pek çok marka cevap bile verip kendilerini savunmamış .

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Uygun fiyatlı marka almakta fayda var.