emir000
Profesör
Selamlar Dediğim gibi hangi spor dalını yapıyorsunuz?
Ekledim Tşk.Espor da eklenebilir var mı yapan bilmem ama o da bir spor dalı sonuçta.
Hocam bir oyunda baya yetenekli olmak e spora giriyormu?Espor da eklenebilir var mı yapan bilmem ama o da bir spor dalı sonuçta.
Sorunu şimdi gördüm, bence girmez. Onun için resmi bir takıma girmen gerekir bence.Hocam bir oyunda baya yetenekli olmak e spora giriyormu?
Unutmuşum k.b ekledim.Bisiklet spor değil mi? Raporlarım bak bisikletlilere karşı duyarlı olalım
Ekledim.5 yaşından beri yüzüyorum yüzmeyide çok seviyorum yüzmeyide ekleyin oda bir spor
vücut geliştirmede ekliyim.cs niye yok sonuçta bilek çalıştırıyor (!) (nasipte varsa corona bitince babamla vücut geliştirme kursuna gideceğiz)
valor daha iyi csyi boşvercs niye yok sonuçta bilek çalıştırıyor (!) (nasipte varsa corona bitince babamla vücut geliştirme kursuna gideceğiz)
e sporcu değilim reise spor var ekledi
ben yanlış anladım nnwkgnowpe sporcu değilim reis![]()
sorun değil reisben yanlış anladım nnwkgnowp
ayn ya bende yüzmeyi bırakmak zorunda kaldımKorona öncesi basketbol oynardım sıklıkla bir de 2-3 aylık fitness maceram oldu.
Şu an ise hiç birşey yapmıyorum.
Kendinizi e -sporlarda denemeye başlamanın en iyisi olduğuna inanıyorum bahsegel. Şimdi nedenini açıklayacağım. Gerçek şu ki, E -Sporlar kesinlikle anladığınız harika bir şey - oynayacak bir sonuç var. En sevdiğiniz oyunu seçebilir ve elinizi doldurmaya başlayabilirsiniz. Ya da bir tür tanınmış çok oyunculu oyun açın. Özelliklerini incelemeye başlayın. Bu senin zevkinizin meselesi. Ancak, bu tür fırsatları değerlendirmenize izin verecek mükemmel çözümü bulacağınızı biliyorum.Espor da eklenebilir var mı yapan bilmem ama o da bir spor dalı sonuçta.