Hangi Sporu Yapıyorsun?

Hangi Spor Dalını Yapıyorsun?

• Kullanılan toplam oy
    19

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Seçeneklere [Diğer] şıkkı eklense iyi olur. Aslında pek çok spor dalı var: Karate, Kickboks, Muaythai, Taekwondo, Wushu, Binicilik, Buz Pateni, Kayak, Kızak, Bilardo, Bowling, Masa Tenisi, Sutopu, Sualtı sporları, Triatlon, Modern Pentatlon, Dart, Okçuluk, Atıcılık, Ragbi, Briç, Bocce, Oryantiring, Motosiklet, Otomobil Sporları, Dağcılık, Yelken ve adını sayamadıklarım.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Masa tenisi oynamayı severim ama çoktandır oynamıyorum bisikletim de var ama hep başka şehre gittiğim için çalışmaya yaptırmadım bakıma ihtiyacı var bir ara vücut geliştirme yapıyordum ama artık hammal olduk gerek kalmadı ona da.Aktif yaptığım spor yürüyüş şuanda günde 10kmyi rahat geçiyor yürüdüğüm mesafe.

Dreefter

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Espor da eklenebilir var mı yapan bilmem ama o da bir spor dalı sonuçta.
Kendinizi e -sporlarda denemeye başlamanın en iyisi olduğuna inanıyorum bahsegel. Şimdi nedenini açıklayacağım. Gerçek şu ki, E -Sporlar kesinlikle anladığınız harika bir şey - oynayacak bir sonuç var. En sevdiğiniz oyunu seçebilir ve elinizi doldurmaya başlayabilirsiniz. Ya da bir tür tanınmış çok oyunculu oyun açın. Özelliklerini incelemeye başlayın. Bu senin zevkinizin meselesi. Ancak, bu tür fırsatları değerlendirmenize izin verecek mükemmel çözümü bulacağınızı biliyorum.