Alpmio
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Ben futbol.
Bruce Lee' nin hocası Ip Man' ın stili. Ama en iyisi Jeet Kune DoWing Chun seviyorum ve öğrenmek istiyorum ama imkanım yok.
LeBron mu Stephan mı?Basketbol
Jeet Kune Do'yu hiç duymamıştım. Anladığım kadarıyla Wing Chun üzerine diğer dövüş sanatlarından ekleme yapmış ve olabildiğince basitleştirmeyi amaçlamış. Türkiye'de hocası yoktur muhtemelen.Bruce Lee' nin hocası Ip Man' ın stili. Ama en iyisi Jeet Kune Do
Ben de bir ara muay thai'ya gittim güzel bir spor benceÜniversiteler kapandığından beri ilgilenmiyorum. Açılsın Bodybuilding ve boks a başlamayı düşünüyorum.
MJ derdim ama ikisi arasından Lebron belkide oyun kurucu olarak oynadığım için yakın hissediyorumLeBron mu Stephan mı?![]()
Bruce Lee' nin sitilidir. Şu an bu stil üzerine yok. Bruce Lee üzerine de tanımam ama Win Chun da harikadır.Jeet Kune Do'yu hiç duymamıştım. Anladığım kadarıyla Wing Chun üzerine diğer dövüş sanatlarından ekleme yapmış ve olabildiğince basitleştirmeyi amaçlamış. Türkiye'de hocası yoktur muhtemelen.
o uğraş ve yetenek isteyen bir spordurKlavyeye yumruk atmak. ??
Ekli dosyayı görüntüle 142403Üniversiteler kapandığından beri ilgilenmiyorum. Açılsın Bodybuilding ve boks a başlamayı düşünüyorum.
Benim ki daha zor klavyeye yumruk atmamak. Bir nevi sabır sporu yani.Klavyeye yumruk atmak. ??
Kaygan kaygan oooohhhhhhhEkli dosyayı görüntüle 142403
Ben daha çok badicilerin kendine meraklıyım ıslak terli
Sence LeBron mu Stephan mı?basketbol
Ben Curryi daha çok severim ama LeBron daha iyi benceSence LeBron mu Stephan mı?![]()