Soru Hangi sistemi almalıyım?

mr.Developer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocalarım merhaba, bir süredir toplam masaüstü sistem araştırıyorum. En sonunda iki sistem arasında kaldım. Ne zaman fikir almak istesem "o sistemi alma bu sistemi al." deniyor. Herkes kendi sistemini önerip duruyor ve asla bir sonuca ulaşamıyorum. O yüzden rica ederim yeni sistem önermeyin, iki sistemim de çok berbat görünüyorsa o şekilde öneriniz.
Ağırlıklı olarak kod yazacağım ve render işlemleri yapacağım bir masaüstü pc olacak. (O nedenle mükemmel bir ekran kartı seçmedim.) Sizce aşağıda önerdiğim sistemlerden hangisi bana daha uygun?

1-) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

2-)ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Mr.Tyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
ilk sistem tamami ile berbat. O anakart o işlemciye seçtiğin ekran kartı facia. Ayrıca 75 hz bir monitör için 3000 küsür lira gerçekten ödeyecek olman beni şuan acayip şaşırttı. Gir amazona samsung odessey g3 24 inç 1 ms 144 hz üstelik pivot bir monitör 2300 liraya kampanyada o paralar onlara verilmez cancazım lütfen. İkinci sisteminde rakamına bakıyorum 27 bin lira. Cidden o seçtiğin parçaların sana sağlayacağı gücü bu para ile ennnn az 3x yapar alırsın ikinci elde veya itopya yerine başka siteleri biraz kovalayarak 2x te yaparsın sıfır olarak. En başta o monitörü bir eleyerek başla işe.

mr.Developer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ilk sistem tamami ile berbat. O anakart o işlemciye seçtiğin ekran kartı facia. Ayrıca 75 hz bir monitör için 3000 küsür lira gerçekten ödeyecek olman beni şuan acayip şaşırttı. Gir amazona samsung odessey g3 24 inç 1 ms 144 hz üstelik pivot bir monitör 2300 liraya kampanyada o paralar onlara verilmez cancazım lütfen. İkinci sisteminde rakamına bakıyorum 27 bin lira. Cidden o seçtiğin parçaların sana sağlayacağı gücü bu para ile ennnn az 3x yapar alırsın ikinci elde veya itopya yerine başka siteleri biraz kovalayarak 2x te yaparsın sıfır olarak. En başta o monitörü bir eleyerek başla işe.
Hocam o monitörü seçmemin nedeni Eyecare teknolojisi olması. Günümün tamamını bilgisayar başında geçireceğim için bu teknolojiye ihtiyacım var. Dediğim gibi bu kadar kötüyse sistem önerisi almak dışında çarem kalmadı. Ayrıca çok büyük çoğunlukla kod yazacağım için iyi bir ekran kartı seçmedim.

Mr.Tyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Hocam o monitörü seçmemin nedeni Eyecare teknolojisi olması. Günümün tamamını bilgisayar başında geçireceğim için bu teknolojiye ihtiyacım var. Dediğim gibi bu kadar kötüyse sistem önerisi almak dışında çarem kalmadı.

Evvela akakçe sitesini kullanarak başla hocam. Tüm donanımları tek bir siteden toplarsan birinde olmazsa birinde saplıyolar malesef işlemciyi ahmetten anakartı mehmetten alırsan o 27 bin lirayı kafadan 22 23 e düşürürsün akşam vaktim kalırsa buraya tekrar döner yardımcı olurum sana.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
2. 12400F li makinaya 24500 TL vereceğine ,perf. ve bileşen olarak aynı(,kasa ssd, power farklı) ayarda bi makina 16800TL.

Ekran Alıntısı.PNG