Hangi servis sağlayıcıya geçmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qwerty3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qwerty3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu ayın 26. sında dsmart net ile sözleşmem sona eriyor.D-smart net 16 mbit paketi kullanınıyorum.Max. 14 mbit alabiliyorum.Herhangi bir kesilme ve sıkıntı yaşamadım kullandığım süre içerinde.Aklımda hep fiber var ama superonline fiber yok ttnetin fiber altyapısı var.Birde d-smart bana akk uygulamıyor.Hızım hiçbir zaman 3 mbit e düşmüyor.Arada kaldım fibere geçip daha hızlı internet mi kullansam yoksa d smartta kalıp devam mı etsem.Bu arada d smart süper paket+internet 72 tl ödüyorum.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bi sorun yaşamıyosun akk uygulanmıyor süper paket+14 mb net bence değiştirme fiberine de geçsen ttnet in hangi tarifesine geçicen 24 lüğe geçiceksen bundan daha fazla ödüyücen ondada 22-23 mb alıcan 400 kb - 500 kb indirme hızında en fazla fark oluşturur AKK yi şak diye uygular geçtikten sonra anlattıklarına göre ben olsam hiç fantazi aramazdım kendime superonline nin fiberi yoksa 50 mb alamıyıcaksam :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Hiç bozma keyfini. AKK'siz hayat oh ne rahat diyorum :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Fiber alsan dahi 100 tl altı iyi paket yok 100 tl ye 100 mbps 250 gb akk fılan var o hız olduktan sonra zaten akk dayanmaz, akk sız internet bulmuşsun sömür :D

qwerty3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası benim akk yönünde bir talebim olmadı ama geçtiğim günden bu yana uygulamadılar.Sorupta güzel giden şeyi kurcalamak istemedim.Çok sömüren biri değilim ama 300 400 gb arası dowloand yapıyorum ayda.Hayalim hep 50 yada 100 mbit fiber kullanmaktı ama dediğiniz gibi akk olmadan 14 mbit de olsa yeterli gibi.Yorumlarınız için teşekürler.